Trixie LED Pointer Catch the Light - 1 τεμάχιο

  • Trixie LED Pointer Catch the Light - 1 τεμάχιο

Διαδραστικό παιχνίδι για γάτες, απασχολεί τη γάτα σας για ώρες, με κώνο ακτίνων σε σχήμα ψαριού, χρόνος καύσης περ. 100 ώρες. Μέγεθος περ. 5 cm για περισσότερες πληροφορίες...

(0)
363 zooΠόντοι

Περιγραφή Προϊόντος

Με αυτό το παιχνίδι για γάτες μπορείτε να απασχολήσετε τη γάτα σας για ώρες. Το LED Pointer Catch the Light εκπέμπει ένα μικρό κώνο ακτίνων σε σχήμα ψαριού. Αφήστε το ψάρι να αναπηδήσει μέσα στο δωμάτιο, να κινηθεί πάνω στο δάπεδο και τα έπιπλα, να πεταχτεί στους τοίχους και να κινηθεί προς τα κάτω και πάλι - θα διασκεδάσετε πολύ τόσο εσείς όσο και η γάτα σας στο συναρπαστικό κυνήγι για το ιπτάμενο ψάρι.

Trixie LED Pointer Catch the Light σε επισκόπηση:

  • LED με μοτίβο ψάρι
  • Χρόνος καύσης περ. 100 ώρες
  • Συμπ. 3 μπαταρίες, τύπος: CX927
  • Μήκος: περ. 5 cm

Παρακαλώ προσέξτε:
Το κυνήγι ενός μη χειροπιαστού θηράματος είναι για τη γάτα σας μη ικανοποιητικό σε μακροπρόθεσμη βάση. Για να αποφευχθεί η απογοήτευση, το παιχνίδι με το LED Pointer Catch the Light δεν θα πρέπει να διαρκεί για πολύ. Επιπλέον, θα πρέπει στο ενδιάμεσο να δίνετε μια επιβράβευση σε μορφή λιχουδιάς ή στη συνέχεια το παιχνίδι να συνεχίζεται ή να τερματίζεται με ένα χειροπιαστό παιχνίδι (π.χ. παιχνίδι-καλάμι, μπάλα ή παιχνίδι-ποντίκι). Με αυτόν τον τρόπο, η γάτα σας έχει επιτυχία στο κυνήγι και ανυπομονεί για το επόμενο παιχνίδι με το μικρό ψάρι.

Σημαντικό: Παρακαλώ μην φωτίζετε στα μάτια, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία!

Κατηγορία επικινδυνότητας 2: Η διαθέσιμη ακτινοβολία λέιζερ βρίσκεται μόνο σε ορατό φάσμα [400 nm έως 700 nm]. Είναι για βραχυπρόθεσμη έκθεση (έως 0,25 sec) ακίνδυνο για τα μάτια.

Ένδειξη για την ανακύκλωση μπαταριών (BattV)

Στην παράδοση πολλών συσκευών βρίσκονται μπαταρίες, οι οποίες, για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία τηλεχειριστηρίων. Επίσης στις συσκευές μπορούν να ενσωματωθούν μόνιμα μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Σχετικά με την πώληση αυτών των μπαταριών έχουμε ως έμποροι την υποχρέωση να επιστήσουμε στους πελάτες μας την προσοχή στο ακόλουθο:
Οι μπαταρίες απαγορεύεται να πετιούνται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Παρακαλούμε να απομακρύνετε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, όπως προβλέπεται από το νόμο σε ένα κοινό σημείο συλλογής ή να τις επιστρέψετε σε τοπικό κατάστημα δωρεάν. Μπαταρίες που έχετε λάβει από εμάς, μπορείτε μετά τη χρήση να τις επιστρέψετε δωρεάν σε μας στην παρακάτω διεύθυνση ή ταχυδρομικώς με προπληρωμένα ταχυδρομικά τέλη.

zooplus AG
Versandzentrum
Marktal 3
D-99880 Hoerselgau

Μπαταρίες που περιέχουν βλαβερές ουσίες έχουν το χαρακτηριστικό σύμβολο ενός διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων και το χημικό σύμβολο των βαρέων μετάλλων με βλαβερές ουσίες. Το Cd συμβολίζει το κάδμιο, το Pb το μόλυβδο και το Hg τον υδράργυρο.