Purizon Adult Sterilised Κοτόπουλο & Ψάρι Χωρίς Δημητριακά 400 g

  • Purizon Adult Sterilised Κοτόπουλο & Ψάρι Χωρίς Δημητριακά 400 g
  • Purizon Adult Sterilised Κοτόπουλο & Ψάρι Χωρίς Δημητριακά 400 g
  • Purizon Adult Sterilised Κοτόπουλο & Ψάρι Χωρίς Δημητριακά 400 g
  • Purizon Adult Sterilised Κοτόπουλο & Ψάρι Χωρίς Δημητριακά 400 g

Ξηρά τροφή για στειρωμένες γάτες, σε περίπτωση αλλαγής του μεταβολισμού & μείωσης των ενεργειακών αναγκών της γάτας: με χαμηλά λιπαρά, αλλά υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης από φρέσκο κοτόπουλο, 0% δημητριακά για περισσότερες πληροφορίες...

(0)
Φωτογραφίες Προϊόντων από Πελάτες
περισσότερα
519 zooΠόντοι

Περιγραφή Προϊόντος

Η ξηρά τροφή για γάτες της Purizon παρασκευάζεται λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι γάτες είναι από τη φύση τους σαρκοφάγα ζώα. Χάρη στο 70% των επιλεγμένων συστατικών ζωικής προέλευσης, η Purizon διακρίνεται για την υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνών. Η τροφή δεν περιέχει καθόλου δημητριακά. Η Purizon θρέφει τις γάτες σας σύμφωνα με τις φυσικές τους ανάγκες. Στην ελεύθερη φύση η τροφή της γάτας αποτελείται κυρίως από κρέας και επομένως τα δόντια, η σιαγόνα και ο πεπτικός σωλήνας έχουν σχεδιαστεί με βέλτιστο τρόπο για να επεξεργάζονται το κρέας και τις ζωικές πρωτεΐνες. Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνών από κρέας και ζωικά λίπη μεταβολίζονται από τις γάτες καλύτερα και γρηγορότερα απ' ότι οι τροφές με δημητριακά.
Έτσι, η premium τροφή Purizon αναπτύχθηκε με επιλεγμένα ζωικά συστατικά της τάξεως του 70% - αποτελείται από κρέας κοτόπουλου, καθώς και φρέσκιες ρέγγες από τη Βόρεια Θάλασσα. Χάρη στα ζωικά συστατικά υψηλής ποιότητας (70%), η Purizon Sterilised περιέχει 46% πολύτιμες πρωτεΐνες - και εξασφαλίζει βέλτιστη αποδοχή και συμβατότητα.  
Η Purizon δεν χρησιμοποιεί δημητριακά ή ρύζι, καθώς τα συστατικά αυτά δεν αξιοποιούνται καλά από τις γάτες. Αντί αυτών, η Purizon περιέχει 30% φρούτα, λαχανικά και βότανα υψηλής ποιότητας, που προάγουν την υγεία και τη ζωντάνια της γάτας σας.

Η σύνθεση της Purizon Sterilized έχει δημιουργηθεί λαμβάνοντας επίσης υπόψη την αλλαγή του μεταβολισμού και την αυξημένη όρεξη των στειρωμένων γάτων. Γι' αυτό το λόγο, η Purizon Sterilized έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα λίπους (μόνο 11% ακατέργαστο λίπος, αντί για 20% ακατέργαστο λίπος που έχει η τροφή Purizon Adult κοτόπουλο & ψάρι), γεγονός που βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού βάρους. Οι στειρωμένες γάτες διατρέχουν επίσης αυξημένο κίνδυνο να σχηματίσουν ουρικούς λίθους: για το λόγο αυτό, η Purizon Sterilized περιέχει DL-μεθειονίνη. Αυτή μπορεί να μειώσει την τιμή του pH των ούρων και να αποτρέψει το σχηματισμό λίθων στην ουροδόχο κύστη. 

Η τροφή Purizon Sterilised θα σας πείσει χάρη στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
  • Υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης της τάξεως του 46%
  • 70% επιλεγμένα ζωικά συστατικά
  • 30% επιλεγμένα φρούτα, λαχανικά και βότανα
  • 0% δημητριακά (χωρίς γλουτένη)
  • Μειωμένο ενεργειακό περιεχόμενο για διατήρηση του ιδανικού βάρους
  • DL-μεθειονίνη για υποστήριξη της υγείας του ουροποιητικού συστήματος
  • Φρέσκο κρέας κοτόπουλου για υψηλή αποδοχή
  • Παρασκευάζεται στην Ευρώπη
  • Χωρίς τεχνητά συντηρητικά, προσελκυστικές και χρωστικές ουσίες

Τι είναι αυτό που καθιστά την Purizon Sterilised τόσο πολύτιμη για τη γάτα σας;
  1. Υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης της τάξεως του 46%: Καθώς οι γάτες είναι από τη φύση τους σαρκοφάγα ζώα, χρειάζονται μια διατροφή που να βασίζεται στο κρέας και να είναι πλούσια σε πρωτεΐνη. Η υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης συμβάλλει στην υγεία και τη ζωντάνια της γάτας σας. Οι γάτες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν καλύτερα την πρωτεΐνη ως πηγή ενέργειας. Ως εκ τούτου, η Purizon Sterilised έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Το υψηλό ποσοστό φρέσκου κρέατος κοτόπουλου παρέχει στη γάτα σας εύπεπτες πρωτεΐνες. Το κρέας κοτόπουλου έχει από τη φύση του μια ισορροπημένη αναλογία λιπαρών οξέων και είναι ιδιαίτερα αποδεκτό από τις γάτες.
  2. Χωρίς καθόλου δημητριακά: Καθώς οι γάτες δεν θα έτρωγαν δημητριακά ελεύθερες στη φύση, ο γαστρεντερικός τους σωλήνας δεν είναι ικανός να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες δημητριακών. Παρ' όλα αυτά, τα δημητριακά χρησιμοποιούνται συχνά ως οικονομική διογκωτική ουσία στις τροφές για γάτες. Η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας δημητριακών μπορεί να οδηγήσει σύμφωνα με κτηνίατρους σε προβλήματα υγείας, υπερβολικό βάρος και επακόλουθες ασθένειες. Για το λόγο αυτό, η Purizon συνειδητά δεν προσθέτει δημητριακά στις τροφές της.
  3. Φρούτα και λαχανικά ως μια υγιεινή εναλλακτική: αντί για δημητριακά ή ρύζι για την παρασκευή της ξηράς τροφής Purizon χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας φρούτα, λαχανικά και βότανα, τα οποία προάγουν την υγεία και τη ζωντάνια της γάτας σας.
    1. Καρότα: περιέχουν βήτα-καροτίνη, που μετατρέπεται από το σώμα σε βιταμίνη Α, και υποστηρίζουν την όραση.
    2. Μήλα, φραγκοστάφυλα και μύρτιλλα: περιέχουν βιταμίνες και από τη φύση τους έχουν πολλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
    3. Εκχυλίσματα από άνθη καλέντουλας και πράσινο τσάι: έχουν αντιοξειδωτική δράση.
    4. Ίνες μπιζελιών: προσφέρουν σημαντικές εδώδιμες ίνες και υποστηρίζουν τη λειτουργία του εντέρου.
  4. Οι φρέσκιες ρέγγες και το έλαιο ρέγγας περιέχουν από τη φύση τους απαραίτητα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Προάγουν την υγεία του δέρματος και τη λάμψη του τριχώματος. Τα αυγά είναι προμηθευτές ζωικής πρωτεΐνης, και εκτός από βιταμίνες και μέταλλα περιέχουν επίσης ζεαξανθίνη και λουτεΐνη για υγιή λειτουργία των ματιών.
  5. Η ταυρίνη είναι μια θρεπτική ουσία ζωτικής σημασίας για τις γάτες, την οποία, ωστόσο, δεν μπορεί να παράγει σε επαρκείς ποσότητες ο οργανισμός της γάτας. Η ταυρίνη επηρεάζει πολλές μεταβολικές διεργασίες και είναι κατά κύριο λόγο απαραίτητη για την καλή λειτουργία της καρδιάς και της όρασης.
Η Purizon Sterilised είναι μια άριστης ποιότητας, πλήρης τροφή για ενήλικες, στειρωμένες γάτες κάθε φυλής, η οποία είναι διαθέσιμη στα παρακάτω μεγέθη: 400 g, 2,5 kg και 6,5 kg.

 

Συστατικά

Σύνθεση:
30% φρέσκο κρέας κοτόπουλου, 28% κρέας κοτόπουλου (αποξηραμένο), πατάτες, 5% λίπος κοτόπουλου, 2% αυγό (αποξηραμένο), 1,5% φρέσκια ρέγγα χωρίς κόκκαλο, 1,5% ρέγγα (αποξηραμένη), 1% ιχθυέλαιο (100% έλαιο ρέγγας), 1% υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, ίνες μπιζελιού, καρότο (αποξηραμένο), μηδική (αποξηραμένη), ινουλίνη, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, ολιγοσακχαρίτες μαννάνης, ρόδι (αποξηραμένο), μήλο (αποξηραμένο), σπανάκι (αποξηραμένο), 0,3% ψύλλιο, μαύρα φραγκοστάφυλα (αποξηραμένα), πορτοκάλι (αποξηραμένο), βατόμουρα (αποξηραμένα), χλωριούχο νάτριο, μαγιά μπύρας (αποξηραμένη), 0,2% ρίζα κουρκουμά, 0,12% γλυκοζαμίνη, 0,09% θειική χονδροϊτίνη, εκχύλισμα από άνθη καλέντουλας, εκχύλισμα αλόης βέρα, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα δενδρολίβανου.


Πρόσθετα:
Φυσιολογικά διατροφικά πρόσθετα:
βιταμίνη A 18.000 IE, βιταμίνη D (ως βιταμίνη D3) 1.200 IE, βιταμίνη E 600 IE, βιταμίνη C 300 mg, νιασίνη 150 mg, D-πανθενόλη 50 mg, βιταμίνη Β2 (ως ριβοφλαβίνη) 20 mg, βιταμίνη Β1 (ως μονονιτρική θειαμίνη) 10 mg, βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη) 8,1 mg, βιοτίνη 1,5 mg, φολικό οξύ 1,5 mg, βήτα-καροτένιο 1,5 mg, βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη) 0,1 mg, χλωριούχος χολίνη 2.800 mg, ψευδάργυρος (ως χηλικός ψευδάργυρος του υδροξυλικού άλατος ανάλογο της μεθειονίνης) 910 mg, μαγγάνιο (ως χηλικό μαγγάνιο του υδροξυλικού άλατος ανάλογο της μεθειονίνης) 380 mg, σίδηρος (ως ένυδρο χηλικό σύμπλοκο σιδήρου-γλυκίνης) 250 mg, χαλκός (ως χηλικός χαλκός του υδροξυλικού άλατος ανάλογο της μεθειονίνης) 88 mg, σελήνιο (ως μεθειονίνη σεληνίου) 0,40 mg, DL-μεθειονίνη 5.000 mg, ταυρίνη 5.000 mg, L-καρνιτίνη 400 mg.
Αντιοξειδωτικά:
εκχυλίσματα τοκοφερόλης από φυτικά έλαια.
 

Αναλυτικά συστατικά

πρωτεΐνη 46.0 %
ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 11.0 %
ακατέργαστες ίνες 5.1 %
ακατέργαστη τέφρα 8.9 %
ασβέστιο 1.1 %
φώσφορος 0.9 %
ωμέγα-3 λιπαρά 0.45 %
ωμέγα 6-λιπαρά 2.0 %

Συνιστώμενη Ποσότητα

Συνιστώμενη ποσότητα:

Η Purizon είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες.

Κάθε γάτα είναι διαφορετική. Οι αναφερόμενες ποσότητες τροφής αποτελούν τιμές αναφοράς. Οι καθημερινές ανάγκες της γάτας σας για τροφή μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητας, τη φυλή και την ηλικία της. Η αλλαγή τροφής θα πρέπει να γίνει αργά και σταδιακά σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων περίπου. Να προσφέρετε την τροφή σε ξηρά μορφή. Να έχετε πάντα φρέσκο, πόσιμο νερό στη διάθεση της γάτας σας. Παρακαλούμε να φυλάσσετε την τροφή σε δροσερό και ξηρό μέρος.
 
Βάρος γάτας Ημερήσια μερίδα
2 kg 25 - 30 g
2,5 kg 30 - 40 g
3 kg 35 - 45 g
3,5 kg 35 - 50 g
4 kg 40 - 55 g
4,5 kg 45 - 55 g
5 kg 45 - 60 g
5,5 kg 50 - 65 g
6 kg 55 - 70 g
6,5 kg 55 - 75 g