Rocco Mealtime Βοδινό - 1 kg

  • Rocco Mealtime Βοδινό - 1 kg
  • Rocco Mealtime Βοδινό - 1 kg
  • Rocco Mealtime Βοδινό - 1 kg

Η ξηρά τροφή Rocco Mealtime Βοδινό είναι ένα θρεπτικό γεύμα κρέατος για σκύλους. Έντονη γεύση κρέατος χάρη στο 70% σε ζωικά συστατικά, σύνθεση χωρίς δημητριακά, - για τους λάτρεις του κρέατος!
  για περισσότερες πληροφορίες...

(0)
Φωτογραφίες Προϊόντων από Πελάτες
649 zooΠόντοι

Περιγραφή Προϊόντος

Η ξηρά τροφή Rocco Mealtime είναι ένα θρεπτικό γεύμα κρέατος για ενήλικους σκύλους. Η πλήρης τροφή αποτελείται από τουλάχιστον 70% εκλεκτά ζωικά συστατικά. Για την παρασκευή της τροφής δε γίνεται καθόλου προσθήκη δημητριακών. Το κρέας και τα εντόσθια υψηλής ποιότητας επεξεργάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε η έντονη γεύση κρέατος και τα θρεπτικά στοιχεία να μην αλλοιώνονται - θα ενθουσιάσει όλους τους τετράποδους λάτρεις του κρέατος!

Rocco - το γεύμα κρέατος επιτέλους και ως ξηρά τροφή! Με μπόλικο φρέσκο κρέας και εντόσθια η υγρή τροφή Rocco ενθουσιάζει τους φίλους της εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Τώρα οι αγαπημένοι και πιστοί τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν την Rocco και ως ξηρά τροφή!

Η χωρίς δημητριακά σύνθεση με τουλάχιστον 70% ζωικά συστατικά πείθει χάρη στην πολύ υψηλής ποιότητας σύνθεσή της και τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Φρέσκο κρέας και λαχανικά συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε η γεμάτη γεύση και η καλή πεπτικότητα να είναι πάντα εγγυημένες. Η συνολική περιεκτικότητα σε ζωικά συστατικά στην Rocco Mealtime ανέρχεται σε ποσοστό της τάξεως του 70% και έτσι η ιδανική πρόσληψη πολύτιμων πρωτεϊνών είναι εξασφαλισμένη. Η ποιοτική αυτή ξηρά τροφή δεν περιέχει δημητριακά και για αυτό είναι καλά εύπεπτη και κατάλληλη επίσης και για ζώα με τροφικές δυσανεξίες. Ως πηγή υδατανθράκων η Rocco Mealtime περιέχει ελαφριές και εύπεπτες πατάτες καθώς και νόστιμα λαχανικά. Το ιχθυέλαιο υποστηρίζει την υγεία του δέρματος και τη λάμψη του τριχώματος. Η προσθήκη του εκχυλίσματος πράσινου μυδιού υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων.

Τα χαρακτηριστικά της Rocco Mealtime:
  • Πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους
  • 70% ζωικά συστατικά για ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες / λιπαρά και την ιδανική πρόσληψη ζωικών πρωτεϊνών
  • Υψηλή περιεκτικότητα κρέατος για νόστιμη γεύση και ευρεία αποδοχή
  • Σύνθεση χωρίς δημητριακά: πατάτες ως κύρια πηγή υδατανθράκων, ελαφριά και εύπεπτη
  • Ιχθυέλαιο: πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ω3 & Ω6, σημαντικά για ισορροπημένη διατροφή & ζωντάνια, υποστηρίζουν τη λάμψη του τριχώματος και τον μεταβολισμό του δέρματος
  • Εκχύλισμα πράσινων χειλικών μυδιών: πλούσια σε χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη, για υποστήριξη των αρθρώσεων και τη διατήρηση του αρθρικού χόνδρου
  • Ολοκληρωμένη και ισορροπημένη: για βέλτιστο θρεπτικό προφίλ
Η Rocco Mealtime θα πείσει όλους τους λάτρεις του κρέατος. Η υψηλής ποιότητας πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών διατίθεται στα εξής μεγέθη: 1 kg, 12 kg και 24 kg (2 x 12 kg).

Συστατικά

Η Rocco Mealtime είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους.

Σύνθεση:
34% φρέσκο βοδινό, 32% φρέσκα πουλερικά, άμυλο πατάτας, 9,5% πατάτες (αποξηραμένες), 2% πρωτεΐνες πουλερικών (αποξηραμένες), 2% υδρόλυμα πρωτεϊνών, πολτός σακχαρότευτλων (αποζαχαρωμένος), 0,4% καρότα (αποξηραμένα), ιχθυέλαιο, μαγιά (αποξηραμένη), φλοιός ψύλλιου, κολοκύθα (αποξηραμένη), χλωριούχο νάτριο, πράσινα χειλικά μύδια.

Ενέργεια/kg (ME FEDIAF, 2018): 15,43 MJ / 3.688 kcal

Αναλυτικά συστατικά

πρωτεΐνη 22.5 %
ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 15.0 %
ακατέργαστες ίνες 2.0 %
ακατέργαστη τέφρα 6.5 %

Συνιστώμενη Ποσότητα

Οι αναφερόμενες ποσότητες τροφής αποτελούν κατευθυντήριες γραμμές και πρέπει να προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες κάθε σκύλου, προκειμένου να διατηρείται το ιδανικό του βάρος. Η τροφή σερβίρεται σε ξηρά μορφή. Ο σκύλος πρέπει να έχει πάντα φρέσκο πόσιμο νερό στη διάθεσή του.
 
Βάρος Σκύλου Ημερήσιες Ανάγκες
5 kg 85 - 115 g
10 kg 145 - 195 g
20 kg 240 - 330 g
30 kg 325 - 445 g
40 kg 405 - 555 g
50 kg 480 - 655 g
60 kg 550 - 750 g
70 kg 615 - 845 g
80 kg 680 - 930 g

Αυτές οι ποσότητες είναι τιμές αναφοράς. Οι ατομικές ανάγκες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα την ηλικία, τη φυλή, τα επίπεδα δραστηριότητας και τις συνθήκες διαβίωσης. Η κατανάλωση υγρών είναι σημαντική. Ο σκύλος πρέπει να έχει πάντα εύκολα προσβάσιμο νερό κοντά του. Η τροφή φυλάσσεται σε στεγνό και δροσερό μέρος.