Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 79€**

Πληροφορίες για την Acana και την Orijen

 

Αγαπητοί φιλόζωοι,

πρόσφατα αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές των προϊόντων των εταιρειών Acana και Orijen, του παρασκευαστή Champion Petfoods.

Η δική σας ικανοποίηση και αυτή του αγαπημένου κατοικίδιου φίλου σας αποτελούν βασικό μας μέλημα και αποτέλεσαν γνώμονα στη λήψη της απόφασής μας.

Στην zooplus θέλουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές μάρκες στην καλύτερη δυνατή τιμή, και ταυτόχρονα να σας προσφέρουμε μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Δυστυχώς, εάν συνεχίζαμε τη συγκεκριμένη συνεργασία δε θα μπορούσαμε πλέον να ανταποκριθούμε σε αυτές τις αξιώσεις.

Ως εκ τούτου, τα προϊόντα και των δύο εταιρειών δε θα είναι πλέον διαθέσιμα στο κατάστημά μας.

Λυπούμαστε πολύ που δεν μπορούμε πλέον να σας προσφέρουμε Acana και Orijen. Εναλλακτικά σας συνιστούμε τις ακόλουθες αγαπημένες εταιρείες με προϊόντα χωρίς δημητριακά:

 

  • Moser_navi
  • Moser_navi
  • Moser_navi

 

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης.

 

Η ομάδα της zooplus

Pedigree

Συχνές Ερωτήσεις

 

Γιατί τα προϊόντα της Acana και της Orijen δε θα διατίθενται πλέον από την zooplus;

Εξαιτίας της παρούσας επαγγελματικής σχέσης ανάμεσα στην zooplus και τους προμηθευτές της Champion Petfoods, δεν είμαστε πλέον σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας και να εκπληρώνουμε την υπόσχεσή μας για καλύτερες μάρκες, λογικές τιμές και μοναδική εμπειρία αγορών.

 

Για πόσο καιρό ακόμα η zooplus θα προσφέρει τα προϊόντα της Acana και της Orijen;

Το εναπομείναν απόθεμα διαφέρει ανάλογα με το προϊόν. Κατά μέσο όρο υπολογίζουμε ότι τα περισσότερα προϊόντα θα έχουν εξαντληθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

 

Το κατοικίδιό μου προτιμάει τα προϊόντα της Acana ή της Orijen και θα ήθελα να συνεχίσω να τα αγοράζω από την zooplus.

Τα προϊόντα και των δύο εταιρειών δε θα διατίθενται πλέον από την zooplus. Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε εναλλακτικά προϊόντα που είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας.

 

Ποιες εναλλακτικές εταιρείες μπορώ να δώσω στο κατοικίδιό μου;

Η ομάδα εξυπηρέτησης μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για τα ιδανικά προϊόντα για τον τετράποδο φίλο σας. Για παράδειγμα μπορούμε να σας προτείνουμε ως εναλλακτική τις μάρκες Purizon™, Wolf of Wilderness™ ή Wild Freedom™.

 

Υπάρχει περίπτωση η zooplus να αλλάξει την απόφασή της ώστε τα προϊόντα της Acana και της Orijen να είναι ξανά διαθέσιμα;

 

Η απόφαση αυτή δεν αναμένεται να αλλάξει, δεδομένου ότι αυτή η συνεργασία δεν θα μας επιτρέπει πλέον να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας τους τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Ωστόσο, αν αλλάξει η κατάσταση, θα είμαστε ανοικτοί να αναθεωρήσουμε την απόφασή μας και να επαναφέρουμε και τα δύο εμπορικά σήματα - όπως τα προηγούμενα 10 χρόνια.

 

Ήταν απόφαση της Champion Petfoods να λήξει τη συνεργασία με την zooplus;

Μετά από προσεκτική εξέταση ήταν δική μας απόφαση να μην προσφέρουμε προϊόντα της Campion Petfoods πλέον στο κατάστημά μας.