Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 79€**

CONCEPT FOR LIFE

Η σειρά Concept for Life προσφέρει στη γάτα σας, σε κάθε περίσταση, ξηρά τροφή ειδικά ανεπτυγμένη βάσει των ιδιαίτερων διατροφικών αναγκών της. Η προσαρμοσμένη, επιστημονικά θεμελιωμένη διατροφική φιλοσοφία της σειράς "Concept for Life", διευκολύνει τους φιλόζωους να ταΐζουν τη γάτα τους, σε κάθε φάση της ζωής της, με κατάλληλες και ισορροπημένες τροφές, και ταυτόχρονα αποτελεί σε κάθε περίσταση την σωστή τροφή, εξαιρετικής ποιότητας αλλά και προσιτής τιμής. Επί πλέον, η καλή υγεία και η προσαρμοσμένη διατροφή της γάτας σας, καθώς και οι εκάστοτε διατροφικές της ανάγκες, βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Η μοναδική διατροφική φιλοσοφία, ανεπτυγμένη σε συνεργασία με κτηνιάτρους, για να εξασφαλίζει μια υγιεινή ζωή για όλες τις γάτες – από το μικρό γατάκι, έως και την ηλικιωμένη γάτα - δεν μπορεί παρά να σας πείσει!

Concept for Life - προσαρμοσμένη με απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες της δικής σας γάτας!

Βρείτε εδώ την κατάλληλη για τη δική σας γάτα τροφή:

KITTEN

Για μικρά γατάκια στην ανάπτυξη, από τον 2ο μήνα, καθώς και για μητέρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας, με προσαρμοσμένη περιεκτικότητα σε θρεπτικές ουσίες*:

  Υγιής & ισορροπημένη ανάπτυξη
  Ενίσχυση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών του οργανισμού
  Καλύτερη δυνατή ανάπτυξη οστών & δοντιών

ALL CATS

Μια ισορροπημένη και προσαρμοσμένη στις αντίστοιχες ιδιαίτερες ανάγκες τροφή για όλες τις ενήλικες γάτες, από τον 1ο χρόνο*:

  Διατήρηση του ιδανικού βάρους
  Καταπολέμηση των τριχόμπαλων
  Προστασία από τον σχηματισμό λίθων

ALL CATS 10+

Για ηλικιωμένες γάτες ηλικίας άνω των 10 ετών, με περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες – περιεκτικότητα σε θρεπτικές ουσίες ειδικά προσαρμοσμένη σε αυτή την ηλικία*:

  Ενίσχυση της ζωντάνιας
  Προστασία του χόνδρου & των αρθρώσεων
  Υποστήριξη της λειτουργίας των νεφρών

INDOOR CATS

Για την καλύτερη δυνατή συνολική φροντίδα των οικόσιτων γατών, από τον 1ο χρόνο*:

  Διατήρηση του ιδανικού βάρους
  Καταπολέμηση των τριχόμπαλων
  Μειωμένη μυρωδιά των κοπράνων

OUTDOOR CATS

Ειδικά για δραστήριες γάτες που ζουν έξω από το σπίτι, από τον 1ο χρόνο, με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες*:

  Καλύτερη δυνατή ενεργειακή πρόσληψη
  Ενίσχυση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών του οργανισμού
  Υγιείς αρθρώσεις & κινητικότητα

STERILISED CATS

Για στειρωμένες γάτες, από τον 1ο χρόνο, με περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες*:

  Έλεγχος του σωματικού βάρους
  Υγιές ουροποιητικό σύστημα
  Διατήρηση της μυϊκής μάζας
  Υψηλή πεπτικότητα

SENSITIVE CATS

Για ευαίσθητες γάτες, από τον 1ο χρόνο, με προβλήματα πέψης*:

  Υγιής εντερική χλωρίδα
  Υγιές ουροποιητικό σύστημα
  Μια μόνο ζωική πηγή πρωτεΐνης
  Υψηλή πεπτικότητα

LIGHT

Για ενήλικες γάτες, από τον 1ο χρόνο, οι οποίες τείνουν στην παχυσαρκία*:

  Αποτελεσματικός έλεγχος του σωματικού βάρους
  Φυτικές ίνες για κορεσμό
  Υγιείς αρθρώσεις & χόνδρος
  Διατήρηση της μυϊκής μάζας

MAINE COON

Για ενήλικες γάτες Μέιν Κουν, από τον 15ο μήνα*:

  Υποστήριξη της λειτουργίας της καρδιάς
  Υγιές δέρμα & ωραίο τρίχωμα
  Προστασία του χόνδρου & των αρθρώσεων
  Προσαρμοσμένες κροκέτες

BRITISH SHORTHAIR

Για ενήλικες Βρετανικές κοντότριχες γάτες, από τον 12ο μήνα*:

  Υγιές δέρμα & ωραίο τρίχωμα
  Υγιείς αρθρώσεις & χόνδρος
  Υποστήριξη της λειτουργίας της καρδιάς
  Προσαρμοσμένες κροκέτες

*Λεπτομερείς πληροφορίες για τα οφέλη μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα.
*Λεπτομερείς πληροφορίες για τα οφέλη μπορείτε να βρείτε παρακάτω.


Kitten Benefits

Υγιής και ισορροπημένη ανάπτυξη: Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε εύπεπτες πρωτεΐνες, σε συνδυασμό με ένα προσαρμοσμένο μείγμα θρεπτικών ουσιών από βιταμίνες και μεταλλικά άλατα, ενισχύει την υγιή και ισορροπημένη ανάπτυξη, ενώ καλύπτει ιδανικά τις υψηλές ενεργειακές ανάγκες.
Ενίσχυση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών του οργανισμού: Το ειδικό σύμπλεγμα βιταμινών και αντιοξειδωτικών, καθώς και τα περιεχόμενα πρεβιοτικά, βοηθούν την ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών άμυνας του οργανισμού.
Καλύτερη δυνατή ανάπτυξη οστών και δοντιών: Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη D3, καθώς και η εξισορροπημένη αναλογία φωσφόρου και ασβεστίου, φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη των οστών και των δοντιών.

All Cats Benefits

Διατήρηση του ιδανικού βάρους: Το θερμιδικό περιεχόμενο της σύνθεσης είναι προσαρμοσμένο στις ενεργειακές ανάγκες μιας γάτας με κανονικό σωματικό βάρος, και βοηθά έτσι στη διατήρηση του ιδανικού βάρους.
Καταπολέμηση των τριχόμπαλων: Ο πολύτιμος συνδυασμός φυτικών ινών από ψύλλιο (σπόροι με φλοιό), πούλπα σακχαρότευτλων και λιγνοκυτταρίνη, συμβάλλει στην φυσική αποβολή των τριχών που έχει καταπιεί η γάτα.
Προστασία από τον σχηματισμό λίθων: Η υγεία του ουροποιητικού συστήματος μπορεί να ενισχυθεί από την προσθήκη DL-μεθειονίνης, καθώς και από το ισορροπημένο περιεχόμενο σε μεταλλικά άλατα.

All Cats 10+ Benefits

Ενίσχυση της ζωντάνιας: Ο αποκλειστικός συνδυασμός θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και πολύτιμων λιπαρών οξέων, σε συνδυασμό με το προσαρμοσμένο ενεργειακό περιεχόμενο μπορεί να βοηθήσει τη γάτα να παραμείνει δραστήρια, ακόμα και όταν κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα της γήρανσης. Τα αντιοξειδωτικά από πράσινο τσάι και καλέντουλα, συμβάλλουν επίσης στην προστασία από την κυτταρική γήρανση.
Προστασία του χόνδρου & των αρθρώσεων: Η σύνθεση περιέχει τις δύο φυσικές ουσίες αρθρικού χόνδρου, θειϊκή γλυκοζαμίνη και θειϊκή χονδροϊτίνη. Επιπλέον, η βιταμίνη C ενισχύει επίσης τον σημαντικό για τους χόνδρους, σχηματισμό κολλαγόνου στις ηλικιωμένες γάτες.
Υποστήριξη της λειτουργίας των νεφρών: Χάρη στην μειωμένη περιεκτικότητα σε φώσφορο και νάτριο, δεν επιβαρύνονται άσκοπα τα νεφρά - ειδικά - των ηλικιωμένων γατών. Επιπλέον, η προσθήκη DL-μεθειονίνης μπορεί να μειώσει το σχηματισμό λίθων στα νεφρά.

Indoor Cats Benefits

Διατήρηση του ιδανικού βάρους: Χάρη στο μετριοπαθές ενεργειακό περιεχόμενο και την προσθήκη L-Καρνιτίνης (200 mg/kg), το ιδανικό βάρος μπορεί εύκολα να διατηρηθεί.
Καταπολέμηση των τριχόμπαλων: Ο πολύτιμος συνδυασμός φυτικών ινών από ψύλλιο (σπόροι με φλοιό), πούλπα σακχαρότευτλων και λιγνοκυτταρίνη, συμβάλλει στην φυσική αποβολή των τριχών που έχει καταπιεί η γάτα, μέσω του πεπτικού σωλήνα.
Μειωμένη μυρωδιά των κοπράνων: Το φυτό Γιούκα ενισχύει μαζί με τις εύπεπτες πρωτεΐνες και την ινουλίνη την πέψη, και συμβάλλει στην μείωση της μυρωδιάς των κοπράνων.

Outdoor Cats Benefits

Καλύτερη δυνατή ενεργειακή πρόσληψη: Οι γάτες που ζουν κατά κύριο λόγο έξω είναι πιο δραστήριες και καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Γι'αυτό και η συγκεκριμένη σύνθεση έχει υψηλότερη πυκνότητα ενέργειας, ώστε να καλύπτει ιδανικά τις ενεργειακές τους ανάγκες.
Ενίσχυση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών του οργανισμού: Η αυξημένη περιεκτικότητα σε βιταμίνες, σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά, πρεβιοτική ινουλίνη, Β-γλυκάνες και ολιγοσακχαρίτες μαννάνης, συμβάλλουν στην ενίσχυση του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος.
Υγιείς αρθρώσεις & κινητικότητα: Η σύνθεση περιέχει μια ειδική φόρμουλα θρεπτικών ουσιών με τις φυσικές ουσίες αρθρικού χόνδρου, τη θειϊκή γλυκοζαμίνη και τη θειϊκή χονδροϊτίνη. Η βιταμίνη C ενισχύει επίσης τον σημαντικό για τους χόνδρους, σχηματισμό κολλαγόνου.

Sterilised Cats Benefits

Έλεγχος του σωματικού βάρους: Το υψηλό πρωτεϊνικό περιεχόμενο σε συνδυασμό με την L-Καρνιτίνη και το προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε λιπαρά (12 %) και ενέργεια, μπορεί μέσω μιας προσαρμοσμένης διατροφής, να επηρεάσει θετικά τη διατήρηση του ιδανικού βάρους, και να συμβάλλει στην μη πρόσληψη βάρους.
Υγιές ουροποιητικό σύστημα: Η περιεχόμενη στη σύνθεση DL-μεθειονίνη μπορεί να ρίξει τις τιμές του pH στα ούρα, και συμβάλλει μαζί με το προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε μεταλλικά άλατα, στην προστασία του ουροποιητικού συστήματος.
Διατήρηση της μυϊκής μάζας: Το αυξημένο πρωτεϊνικό περιεχόμενο ποσοστού 35% βοηθά μαζί με την L-Καρνιτίνη, στη διατήρηση της λειτουργικής μυϊκής μάζας.
Υψηλή πεπτικότητα: Χάρη στις εύπεπτες πρωτεΐνες σε συνδυασμό με το ρύζι, επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή πέψη.

Sensitive Cats Benefits

Υγιής εντερική χλωρίδα: Οι περιεχομένες φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στη ρύθμιση της λειτουργίας του εντέρου, από τις φλούδες του ψυλλίου και η πρεβιοτική ινουλίνη από κιχώριο, συμβάλλουν στην καλή υγεία της εντερικής χλωρίδας.
Υγιές ουροποιητικό σύστημα: Η σύνθεση με DL-μεθειονίνη μπορεί να ρίξει τις τιμές του pH στα ούρα, και έτσι να μειώσει το σχηματισμό λίθων στα νεφρά. Ενισχύεται έτσι η υγεία του ουροποιητικού συστήματος.
Μια μόνο ζωική πηγή πρωτεΐνης: Τα πουλερικά αποτελούν την μοναδική πηγή ζωικής πρωτεΐνης στη συγκεκριμένη σύνθεση, και μαζί με το ρύζι το οποίο αποτελεί τη μοναδική πηγή υδατανθρακών, η τροφή ενδείκνυται για τροφικά ευαίσθητες γάτες, καθώς και για περιπτώσεις τροφικών δυσανεξιών.
Υψηλή πεπτικότητα: Τόσο οι περιεχόμενες πρωτεΐνες, όσο και το ρύζι, είναι πάρα πολύ εύεπτα συστατικά. Οι φυτικές ίνες από λιναρόσπορο, πούλπα σακχαρότευτλων και φλούδες ψυλλίου, βοηθούν στην εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας και διευκολύνουν την πέψη.

Light Benefits

Αποτελεσματικός έλεγχος του σωματικού βάρους: Η ισορροπημένη τροφή, με χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο, προσαρμοσμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά και εύπεπτες πρωτεΐνες, σε συνδυασμό με την L-Καρνιτίνη, βοηθά στην επίτευξη του ιδανικού σωματικού βάρους. Ταΐζοντας τη γάτα σας αποκλειστικά με αυτή την τροφή, μπορείτε να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων κατά 20% (σε σύγκριση με την τροφή Concept for Life All Cats).
Φυτικές ίνες για κορεσμό: Το υψηλό περιεχόμενο σε εκλεκτές φυτικές ίνες από ψύλλιο και λιγνοκυτταρίνη, προκαλεί πιο έντονο και διαρκές αίσθημα κορεσμού, και μειώνει έτσι την ποσότητα τροφής που τρώει η γάτα.
Υγιείς αρθρώσεις & χόνδρος: Η σύνθεση περιέχει τις δύο φυσικές ουσίες αρθρικού χόνδρου, τη θειϊκή γλυκοζαμίνη και τη θειϊκή χονδροϊτίνη. Η βιταμίνη C ενισχύει επίσης τον σημαντικό για τους χόνδρους, σχηματισμό κολλαγόνου.
Διατήρηση της μυϊκής μάζας: Χάρη στο υψηλό πρωτεϊνικό περιεχόμενο σε ποσοστό 38%, σε συνδυασμό με το ενισχυμένο μείγμα βιταμινών, διατηρείται η μυϊκή μάζα.

Maine Coon Benefits

Υποστήριξη της λειτουργίας της καρδιάς: Η αυξημένη περιεκτικότητα σε ταυρίνη και λιπαρά οξέα EPA & DHA, συμβάλλει θετικά στην καλή υγεία της καρδιάς.
Υγιές δέρμα & ωραίο τρίχωμα: Ο σολομός, το έλαιο βοράγου, το ηλιέλαιο και ο λιναρόσπορος σε συνδυασμό με το ειδικό σύμπλεγμα βιταμινών B, φροντίζουν την υγεία δέρματος και τριχώματος.
Προστασία του χόνδρου & των αρθρώσεων: Οι γάτες Μέιν Κουν, είναι μία από τις πιο μεγάλες και βαριές φυλές. Γι'αυτό και η συγκεκριμένη τροφή έχει ενισχυθεί με τις δύο φυσικές ουσίες αρθρικού χόνδρου, τη θειϊκή γλυκοζαμίνη και τη θειϊκή χονδροϊτίνη. Η βιταμίνη C ενισχύει επίσης τον σημαντικό για τους χόνδρους, σχηματισμό κολλαγόνου.
Προσαρμοσμένες κροκέτες: Οι ιδιαιτέρως μεγάλες κροκέτες είναι προσαρμοσμένες στο μεγάλο στόμα των Μέιν Κουν. Ενθαρρύνουν έτσι την έντονη μάσηση, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπεται η κατάποση της κροκέτας.

British Shorthair Benefits

Υγιές δέρμα & ωραίο τρίχωμα: Το ειδικό σύμπλεγμα βιταμινών B, μαζί με λινολεϊκό οξύ από λιναρόσπορο, καθώς και τα λιπαρά οξέα από σολομό και έλαιο βοράγου, ενισχύουν την υγεία του δέρματος και κάνουν το τρίχωμα απαλό και λαμπερό.
Υγιείς αρθρώσεις & χόνδρος: Οι Βρετανικές κοντότριχες ξεχωρίζουν χάρη στο μυώδες και στιβαρό σώμα τους, το οποίο καταπονεί τις αρθρώσεις. Η συγκεκριμένη σύνθεση περιέχει μια αποκλειστική φόρμουλα θρεπτικών συστατικών, με γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη. Η βιταμίνη C ενισχύει επίσης τον σημαντικό για τους χόνδρους, σχηματισμό κολλαγόνου.
Υποστήριξη της λειτουργίας της καρδιάς: Η τροφή είναι εμπλουτισμένη με ταυρίνη για την ενίσχυση της λειτουργίας της καρδιάς.
Προσαρμοσμένες κροκέτες: Το ιδιαίτερο σχήμα της κροκέτας είναι προσαρμοσμένο στη δυνατή οδοντοστοιχία της Βρετανικής κοντότριχης, ώστε να αποφεύγεται η απότομη κατάποση της τροφής. Ενθαρρύνει την έντονη μάσηση και επιβραδύνει τη διαδικασία πρόσληψης τροφής.