Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 79€**

Όροι & Προϋποθέσεις Δωροεπιταγής

Για την αγορά δωροεπιταγών / κουπονιών από την zooplus ισχύουν οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις:

1. Αγορά δωροεπιταγών

1.1 Οι δωροεπιταγές ισχύουν για όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα www.zooplus.gr και τα παρεπόμενα έξοδα (π.χ. αποστολή & συσκευασία).
1.2 Όλες οι δωροεπιταγές ισχύουν για μια περίοδο τριών ετών από την ημερομηνία αποστολής τους. Η περίοδος ισχύος μεμονωμένων δωροεπιταγών δεν μπορεί να επεκταθεί.
1.3 Όσοι αγοράζουν για πρώτη φορά μια δωροεπιταγή πρέπει να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα για να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Όσοι έχουν πραγματοποιήσει ήδη στο παρελθόν κάποια παραγγελία, μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής της επιλογή τους. Η zooplus AG επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να κάνει δεκτούς μόνο συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής σε ορισμένες περιπτώσεις. Το τιμολόγιο για την αγορά μιας δωροεπιταγής αποστέλλεται στον αγοραστή μέσω email.
1.4 Η δωροεπιταγή αποστέλλεται στον παραλήπτη μέσω email με συνημμένο ένα αρχείο PDF. Ο αγοραστής της δωροεπιταγής θα λάβει αντίγραφο του προαναφερθέντος email ως επιβεβαίωση.


2. Δικαίωμα ακύρωσης

2.1 Η δήλωση της σύμβασης μπορεί να ανακληθεί εγγράφως (π.χ. με γράμμα ή e-mail) εντός δύο εβδομάδων χωρίς αιτιολογία. Η περίοδος των δύο εβδομάδων ξεκινά με την παραλαβή της ειδοποίησης σε έγγραφη μορφή. Η έγκαιρη αποστολή της ακύρωσης αποτελεί ικανή συνθήκη για να θεωρηθεί ότι το χρονικό όριο έχει τηρηθεί. Παρακαλούμε στείλτε την ανάκλησή σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München, Germany, Email: service@zooplus.gr
Φόρμα επικοινωνίας

2.2 Σε περίπτωση επιτυχούς ακύρωσης, οι υπηρεσίες και / ή το αντάλλαγμα που έχει λάβει ο κάθε συμβαλλόμενος, θα επιστραφούν. Για υπηρεσίες που δεν μπορούν να επιστραφούν, ή μπορούν να επιστραφούν εν μέρει, εξετάζεται το ενδεχόμενο αποζημίωσης.
2.3 Το δικαίωμα ακύρωσης δεν ισχύει στις περιπτώσεις, στις οποίες η δωροεπιταγή έχει ήδη εξαργυρωθεί.


3. Εξαργύρωση δωροεπιταγής

3.1 Κάθε δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα //www.zooplus.gr. Για κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια δωροεπιταγή. Ο συνδυασμός επομένως πολλών δωροεπιταγών ή κουπονιών για την ίδια παραγγελία (π.χ. ένας συνδυασμός δωροεπιταγών και κουπονιών προσφορών) δεν είναι δυνατός.
3.2 Εάν η αξία της παραγγελίας υπερβεί την αξία της δωροεπιταγής, η διαφορά μπορεί να πληρωθεί μέσω πιστωτικής κάρτας. Εάν δεν χρησιμοποιηθεί η συνολική αξία του κουπονιού, η διαφορά χάνεται. Οι δωροεπιταγές και τα κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με μετρητά.
3.3 Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε κουπόνια για τρέχουσες ή προηγούμενες παραγγελίες.
3.4 Οι δωροεπιταγές δεν μπορούν να ανταλλαχθούν ή να εξαργυρωθούν με μετρητά, και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά άλλων δωροεπιταγών. Η μεταπώληση δωροεπιταγών ή κουπονιών απαγορεύεται.


4. Μεταβίβαση κινδύνου / Ευθύνη

4.1 Ο κίνδυνος τυχαίας απώλειας και κυριότητας των κουπονιών μεταφέρεται στους αγοραστές στην Ελλάδα κατά την ηλεκτρονική μεταφορά στον αποδέκτη.
4.2 Η zooplus δε φέρει ευθύνη για την απώλεια ή κλοπή κουπονιών, όπως επίσης και για την εξαργύρωση των κουπονιών από τρίτους εν αγνοία ή χωρίς την άδεια του καταναλωτή. Επίσης, η zooplus δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη στο email του αποδέκτη.