Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 79€**

Τρόποι πληρωμής

Όλοι οι τρόποι πληρωμής που σας προσφέρουμε είναι απόλυτα ασφαλείς. Όλα τα προσωπικά στοιχεία (όπως πληροφορίες πληρωμής, διεύθυνση email και ταχυδρομική διεύθυνση), καθώς και τα στοιχεία πληρωμής προστατεύονται με τη μέθοδο της κρυπτογράφησης και με μια επιπλέον διαδικασία εξουσιοδότησης.

Στο ελληνικό κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

  • Πιστωτική κάρτα (MasterCard, Visa, Diners Club και American Express)
  • PayPal
  • Προπληρωμή (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

Η zooplus επιφυλάσσεται του δικαιώματος της, σε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης που έχει επιλέξει ο πελάτης, να κάνει δεκτούς μόνο συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής.

Πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος:

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι έχετε συμπληρώσει τον αριθμό τιμολογίου στο πεδίο αριθμού αναφοράς πληρωμής, όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία προκειμένου να γίνει η μεταφορά των χρημάτων. Παρακαλούμε μεταφέρετε το ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

zooplus AG
Commerzbank München
IBAN: DE64 7004 0041 0211 4411 01
SWIFT (BIC): COBADEFF700

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: 211 441 101

Κωδικός αριθμός τράπεζας: 700 400 41

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας:

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας,  η χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού γίνεται εντός μιας εβδομάδας από την αποστολή των προϊόντων.

Εάν ο πελάτης καθυστερήσει να πληρώσει, η τιμή αγοράς τοκίζεται για τη διάρκεια της καθυστέρησης με 5 ποσοστιαίες μονάδες του βασικού επιτοκίου της Ε.Κ.Τ. Εάν ο πελάτης δεν είναι καταναλωτής, οι τόκοι υπερημερίας ανέρχονται στις 8 ποσοστιαίες μονάδες του βασικού επιτοκίου. Η zooplus επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να καταστήσει απαιτητό, έναντι απόδειξης, ένα υψηλότερο ποσό αποζημίωσης λόγω ζημίας από την υπερημερία.

PayPal:

Το PayPal είναι ένα διαδικτυακό σύστημα πληρωμών, το οποίο επιτρέπει σε όποιον έχει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να στέλνει και να λαμβάνει ηλεκτρονικές πληρωμές χρησιμοποιώντας την πιστωτική του κάρτα ή τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας στην zooplus με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό PayPal, σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη έναν. Το πλεονέκτημα του PayPal είναι ότι το σύστημά μας αναγνωρίζει αμέσως την πληρωμή, με αποτέλεσμα η αποστολή των προϊόντων σας να γίνεται εντός 24-48 ωρών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δε δεχόμαστε λογαριασμούς PayPal από τις ΗΠΑ.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.