Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 79€**

Πολιτική Επιστροφών

Άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη συγκεκριμένη σύμβαση εντός 14 ημερών χωρίς να αναφέρετε οποιοδήποτε λόγο.

Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει με το πέρας 14 ημερών από την ημέρα που θα αποκτήσετε εσείς ή κάποιο τρίτο πρόσωπο, εκτός του μεταφορέα, που έχετε υποδείξει εσείς, τη φυσική κατοχή των προϊόντων.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης πρέπει να μας ενημερώσετε (zooplus AG, Customer Services Sonnenstrasse 15, 80331 Munich, Germany, service@zooplus.gr) για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη συγκεκριμένη σύμβαση κάνοντας μια αδιαμφισβήτητη δήλωση (π.χ. με επιστολή μέσω ταχυδρομείου, φαξ ή e-mail). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο πρότυπο φόρμας υπαναχώρησης , ωστόσο δεν είναι υποχρεωτικό.

Για να αντεπεξέλθετε στην προθεσμία υπαναχώρησης, αρκεί να αποστείλετε τη γνωστοποίηση σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης σας πριν από τη λήξη της περιόδου υπαναχώρησης.

Συνέπειες υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλες τις πληρωμές που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων συμπληρωματικών εξόδων που προκύπτουν από την επιλογή σας για συγκεκριμένο είδος παράδοσης που διαφέρει από το φθηνότερο στάνταρ είδος παράδοσης που προσφέρουμε εμείς), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο 14 ημέρες από την ημέρα που λάβουμε γνώση σχετικά με την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα διενεργήσουμε την επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε εσείς για την αρχική συναλλαγή σας, εκτός κι αν έχει ρητά συμφωνηθεί διαφορετικά. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείτε με κάποια χρέωση ως αποτέλεσμα της επιστροφής χρημάτων. Μπορεί να παρακρατήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρι να παραλάβουμε τα προϊόντα ή μέχρι να παράσχετε στοιχεία ότι έχετε στείλει πίσω τα προϊόντα, οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές είναι συντομότερη.

Θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα στη διεύθυνση:

zooplus AG
c/o Dirks Consumer Logistics GmbH
Wroclawska 36, PL-50020 Zorawina
Poland

χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε οποιαδήποτε περίπτωση το αργότερο 14 ημέρες από την ημέρα που μας γνωστοποιήσατε την υπαναχώρησή σας από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία ισχύει, εάν επιστρέψετε τα προϊόντα πριν λήξει η περίοδος των 14 ημερών.

Θα επιβαρυνθούμε τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων.
Φέρετε μόνο ευθύνη για την απομείωση της αξίας των προϊόντων που προκύπτει από μεταχείριση αυτών με τρόπο που δεν ενδείκνυται για να διατηρηθεί η φύση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργικότητα των προϊόντων.

Τέλος Πληροφοριών σχετικά με το Δικαίωμα υπαναχώρησης

Πάροχος / Διαχειρίστρια Εταιρεία

Οποιαδήποτε σύμβαση στην οποία προχωρήσετε, συνάπτεται με την εταιρεία zooplus AG, εκτός κι αν διατυπώνεται ρητά διαφορετικά.

zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München
Germany

zooplus.gr είναι η εμπορική επωνυμία της zooplus με έδρα στη Γερμανία,
Αριθμό εμπορικού μητρώου
Μόναχο HRB 125080
ΑΦΜ: EL997181585

Διοικητικό Συμβούλιο
Dr. Cornelius Patt
Andreas Maueröder
Dr. Mischa Ritter