Φιλοσοφία Whiskas

Whiskas

Η Whiskas ξέρει τι θέλει και τι χρειάζεται η γάτα σας.

Όχι μόνο θαυμάζετε το ατίθασο πνεύμα της γάτας σας, αλλά και θέλετε να της παρέχετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Για αυτό και για την παρασκευή όλων των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πεντανόστιμα, θρεπτικά συστατικά που η γάτα σας ενστικτωδώς θα λατρέψει.

whiskas

Τόσο η υγρή όσο και η ξηρά τροφή Whiskas είναι 100% πλήρεις και ισορροπημένες με βέλτιστη αναλογία βιταμινών και μετάλλων, δίνοντας στη γάτα σας όλα όσα χρειάζεται για μια μακρά και χαρούμενη ζωή. Με την μεγάλη ποικιλία σε τροφή και λιχουδιές για γάτες από την Whiskas, η γάτα σας θα είναι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη κάθε μέρα.

Whiskas

Η τετράποδη φίλη σας χρειάζεται μια ποικίλη διατροφή, επομένως συνιστάται να της δίνετε διαφορετικούς τύπους τροφής. Τα φακελάκια, οι κονσέρβες και η ξηρά τροφή της Whiskas, είναι διατροφικά πλήρη είδη τροφής. Σας συνιστούμε τα 2/3 των καθημερινών θερμίδων της γάτας σας να προέρχονται από υγρή τροφή και το υπόλοιπο 1/3 από ξηρά τροφή.

whiskas

Η γκάμα προϊόντων της Whiskas αποτελείται από θρεπτικές και νόστιμες τροφές, για να δίνετε στη γάτα σας γεύματα που την ξετρελαίνουν. Τόσο η υγρή όσο και η ξηρά τροφή για γάτες, έχουν ισορροπημένο περιεχόμενο σε μέταλλα για να υποστηρίζουν τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.

WALTHAM™ Centre for Pet Nutrition

H Whiskas είναι περήφανη για τη συνεργασία της με το Ινστιτούτο WALTHAM™ για την ανάπτυξη διατροφικών προϊόντων με σκοπό την φροντίδα και περιποίηση των ζώων. Το Ινστιτούτο WALTHAM™ είναι το επιστημονικό κέντρο της Mars Petcare και εξειδικεύεται στη διατροφή γατών, σκύλων, αλόγων, πουλιών και ψαριών, καθώς και στα οφέλη για τον άνθρωπο.