Πως λειτουργεί το Πρόγραμμα zooΠόντων;
Δημιουργήστε λογαριασμό στη zooplus
Ως εγγεγραμμένος πελάτης λαμβάνετε αυτόματα πρόσβαση στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και παίρνετε 200 zooΠόντους ως δώρο καλωσορίσματος.
Μαζέψτε zooΠόντους
Με κάθε αγορά λαμβάνετε 1 zooΠόντο για κάθε 1,00 €. Μπορείτε επίσης να συλλέξετε επιπλέον zooΠόντους χάρη στις πολυάριθμες προσφορές μας.
Εξαργυρώστε τους zooΠόντους σας
Προσθέστε την αγαπημένη σας Επιβράβευση στο καλάθι αγορών σας ήδη από τη δεύτερη παραγγελία σας.
Η συλλογή zooΠόντων είναι τόσο απλή:
Για κάθε 1,00 € της αξίας της παραγγελίας σας, λαμβάνετε έναν zooΠόντο. Για δεκαδικά ποσά, οι πόντοι σας θα στρογγυλοποιούνται μετά το 0,50 € (π.χ.: για μια παραγγελία αξίας 9,30 €, θα λάβετε 9 zooΠόντους, ενώ για μια παραγγελία 9,80 €, θα λάβετε 10 zooΠόντους).

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον zooΠόντους σε συγκεκριμένες ειδικές προσφορές. Οι προσφορές αυτές ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στα newsletter μας και μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε αυτήν την ειδική ανταμοιβή ακόμη πιο γρήγορα.

Οι zooΠόντοι θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας αφού η παραγγελία σας θα πληρωθεί και επιβεβαιωθεί. Για τεχνικούς λόγους οι zooΠόντοι θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας περίπου 24 ώρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας σας αλλάξει π.χ. λόγω επιστροφής ή λάθους κατά την παράδοση, θα λάβετε zooΠόντους μόνο για το πραγματικό ποσό που πληρώσατε.