Φροντίδα Ζώων στη zooplus: Βοηθάμε τους Τετράποδους Φίλους μας!

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Η ευημερία των αγαπημένων μας κατοικίδιων ζώων είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Πιστεύουμε ότι όλα τα κατοικίδια αξίζουν φροντίδα, στοργή και μια στοργική οικογένεια. Δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Εδώ στην zooplus πάντα αναζητούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τα λιγότερο τυχερά κατοικίδια, υποστηρίζοντας φιλοζωικές οργανώσεις στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Οι πελάτες μας παίζουν ουσιαστικό ρόλο σε αυτό, διότι μόνο μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή των διασωθέντων ζώων!

Πώς βοηθάμε:

Υποστήριξη ΖώωνΦιλοζωικά Προγράμματα

Μαζί με την zooplus υποστηρίζετε πολλές μικρές και μεγάλες οργανώσεις για την προστασία των ζώων. Το 2022, συγκεντρώσαμε 1.631.000 € σε 20 ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία διατέθηκαν σε τοπικά καταφύγια και οργανώσεις προστασίας ζώων.

Έκπτωση 10% για Φιλοζωικές ΕταιρίεςΈκπτωση 10% για Καταφύγια

Η zooplus προσφέρει στα καταγεγραμμένα καταφύγια και τις επίσημες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις προστασίας ζώων έκπτωση 10% για αγορές αξίας 79 ευρώ και άνω. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Δωρεές προϊόντωνΔωρεές προϊόντων

Στη zooplus, φροντίζουμε να μην παράγουμε περιττά απόβλητα. Αυτό ισχύει ιδίως για τα αγαθά που βρίσκονται ακόμη σε άριστη κατάσταση και των οποίων η ημερομηνία λήξης πλησιάζει. Προτού καταλήξουν στον κάδο, ελέγχονται προσεκτικά και δωρίζονται σε φιλοζωικές οργανώσεις που τα χρειάζονται επειγόντως.

Γιατί εμείς;

Αποδεδειγμένη επώνυμη ποιότητα
Από φιλόζωους για φιλόζωους
Προϊόντα για κάθε γούστο