Εγγυημένη Ασφάλεια Αγορών

Αγαπητοί πελάτες της zooplus,

η προστασία δεδομένων αποτελεί θέμα εμπιστοσύνης, και η εμπιστοσύνη σας είναι για εμάς πολύ σημαντική. Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων φροντίζουμε να ακολουθούμε τους κανονισμούς που ορίζει ο νόμος.

Για αυτό και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι μαζί μας είστε σε καλά χέρια. Από την ίδρυση της zooplus, εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα τεχνολογικά συστήματα που είναι διαθέσιμα προκειμένου να είστε ασφαλείς.

✔Ασφαλείς πληρωμές με κωδικοποίηση SSL!

Χρησιμοποιούμε την κωδικοποίηση SSL (Secure Sockets Layer protocol) για να είμαστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πάντα ασφαλή. Αυτό σημαίνει ότι όποτε μας στέλνετε στοιχεία, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνσή σας ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είναι κωδικοποιημένα ώστε να μην μπορεί να τα δει κανείς άλλος εκτός από εμάς και εσάς.

✔ Με την zooplus μπορείτε να είστε σίγουροι!

Δεν κοινοποιούμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα πρόσωπα. Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για έναν σκοπό: την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Ακόμα και εάν ζητήσετε να παραλαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας, θα σας στείλουμε ένα ακόμα συμπληρωματικό email έγκρισης για να είμαστε σίγουροι ότι θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα από εμάς.

✔ Εμπιστοσύνη την οποία μπορείτε να εμπιστεύεστε!

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια κάνουμε κατοικίδια και ιδιοκτήτες χαρούμενους. Αυτό σημαίνει ότι από την ίδρυσή μας το 1999 έχουμε διεξαγάγει πάνω από 9 εκατομμύρια συναλλαγές και έχουμε στείλει πάνω από 12 εκατομμύρια πακέτα σε χώρες σε όλή την Ευρώπη. Θέλουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας, και αυτό είναι ασφαλείς και εύκολες online αγορές.

Εάν ποτέ αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας από την zooplus, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Εάν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της zooplus, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την Πολιτική Προστασίας.