Κορονοϊός (COVID-19) - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Αγαπητοί πελάτες της zooplus,

η εξάπλωση του Κορονοϊού απασχολεί όλους εμάς στην zooplus και επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή. Ολόκληρη η οικογένεια της zooplus και οι συνεργάτες μας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατηρήσουμε τα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών, ακόμα και σε αυτή την δύσκολη κατάσταση στην οποία όλοι βρισκόμαστε.


Φυσικά, στην παρούσα κατάσταση βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας και των κατοικιδίων τους, ενώ ταυτόχρονα η υγεία των συνεργατών μας αποτελεί κύριο μέλημά μας. Έχουμε ήδη λάβει πολυάριθμα προστατευτικά μέτρα στα γραφεία και τις αποθήκες μας, ώστε να βοηθήσουμε στην επιβράδυνση του κορονοϊού. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες σας θα φτάσουν αξιόπιστα και με ασφάλεια. 

Παράδοση & Εξυπηρέτηση

  • Θα συνεχίσουν όλα τα προϊόντα να είναι διαθέσιμα;

  • Πρέπει να περιμένω καθυστέρηση της παραγγελίας μου;

  • Μπορώ να μολυνθώ μέσω της επαφής με τα προϊόντα σας;

  • Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα;

Cat Hero
Αποθήκες
We're there for you Banner

Περισσότερες Πληροφορίες για τον Covid-19

  • Είναι ο Covid-19 επικίνδυνος για το σκύλο μου;

  • Είναι ο Covid-19 επικίνδυνος για τη γάτα μου;

  • Πώς μπορώ να προστατευτώ εγώ και το κατοικίδιό μου από τον κορονοϊό;

  • Μπορώ να βγαίνω έξω με το σκύλο μου όταν υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας;


Γενικές πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το θέμα του κορονοϊού (COVID-19) διατίθενται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας, καθώς και της Παγκόσμιας Κτηνιατρικής Κοινότητας (Global Veterinary Community).

Θα θέλαμε ακόμα μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση που δείχνετε και να εκφράσουμε τη χαρά μας που μας εμπιστεύεστε να φροντίζουμε εσάς και τα αγαπημένα σας κατοικίδια με τα προϊόντα μας. Μείνετε τόσο εσείς, όσο και οι αγαπημένοι σας φίλοι υγιείς!

Μαζί κάθε μέρα: η καθημερινή ρουτίνα με τον τετράποδο φίλο σας

Καθημερινότητα με το Σκύλο

Δεν έχει αλλάξει μόνο η δική μας ζωή εξαιτίας της παρούσας κατάστασης, αλλά και αυτή των κατοικιδίων μας. Πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες έλειπαν όλη μέρα, τώρα είναι κάθε μέρα σπίτι, συχνά δουλεύουν από το σπίτι και περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους εκεί - επομένως έχει αλλάξει και η ζωή μαζί με τα κατοικίδιά μας. Πώς μπορεί κανείς να δουλεύει αποτελεσματικά, ταυτόχρονα να φροντίζει για την επαρκή εκτόνωση του ζώου του και επιπλέον να περνάει και ευχάριστα την καθημερινότητα; Έμπνευση για μέρες γεμάτες παιχνίδι, διασκέδαση και ποικιλία δραστηριοτήτων μαζί με τον αγαπημένο φίλο σας θα βρείτε εδώ, στην zooplus-καθημερινότητα!

Καθημερινότητα με το σκύλο

Dog BowlΚαλημέρα!Σε φόρμα & υγιής

Η μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι συνήθως προκαλεί νωθρότητα. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας το πρωί για να κάνετε μερικές ασκήσεις γιόγκα και έπειτα απολαύστε ένα νόστιμο πρωινό – και η γιόγκα και το πρωινό είναι επίσης κατάλληλα για το σκύλο σας!

Lunchtime WalkΜεσημεριανό διάλειμμαΏρα για έξοδο

Η εργασία από το σπίτι συνεπάγεται μεγαλύτερη ευελιξία. Παιχνίδια και περίπατοι συμπληρώνουν ιδανικά το μεσημεριανό διάλειμμα. Έτσι ο σκύλος εκτονώνεται όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Εάν έχετε και κήπο, μπορείτε φυσικά να τον εκμεταλλευτείτε.

Dog GamesΑπόγευμα & ενδιάμεσα5-Minute-Training

Όποιος δουλεύει από το σπίτι γνωρίζει πώς να εμπλουτίζει το χρόνο του. Μάθετε το σκύλο σας να δίνει την πατούσα του. Ο σκύλος σας δεν ενθουσιάζεται με τα τρικ; Χρησιμοποιήστε το σπίτι σας για παιχνίδια όσφρησης ή υπακοής. Αλλάξτε τις ασκήσεις τακτικά.

Dog BakingΧαλαρά απογεύματαΏρα για δημιουργία

Τα απογεύματα είναι ό,τι πρέπει για παιχνίδια νοημοσύνης. Μπορείτε όμως να απασχολήσετε τον φίλο σας φτιάχνοντας σπιτικά μπισκότα σκύλων. Έτσι σπάει η μονοτονία και ο σκύλος σας απολαμβάνει ένα νόστιμο σνακ. Μετά κατευθείαν στο κρεβάτι για ύπνο!

Αγαπημένα προϊόντα για την καθημερινότητα με το σκύλο σας

Ευφυΐας & ΑπασχόλησηςΕυφυΐας & Απασχόλησης
ΜάσησηςΜάσησης
Μπάλες, Σχοινιά & ΚρίκοιΜπάλες, Σχοινιά & Κρίκοι

Καθημερινότητα με τη γάτα

Cat BedΠρωινή διασκέδαση!Start your day right

Τα παιχνίδια Agility για γάτες είναι ό,τι πρέπει για να φτιάχνει η διάθεση το πρωί και να ξεκινάει ωραία η μέρα. Δεν αρέσουν στη γάτα σας; Τότε πάρτε το αγαπημένο της παιχνίδι και εκμεταλλευτείτε το χρόνο πριν το πρωινό σας!

Cat WindowΜεσημεριανό διάλειμμαΣτον καθαρό αέρα!

Ακόμα και όταν δουλεύουμε από το σπίτι, τα μικρά διαλείμματα είναι απαραίτητα. Αν κάποιος έχει σπίτι με μπαλκόνι ή κήπο, συχνά είναι αρκετό να ανοίξει το παράθυρο και να αφήσει τις αχτίδες του ήλιου και τον καθαρό αέρα να μπει μέσα.

Cat GamesΑπόγευμα & ενδιάμεσαΑπασχόληση

Όποιος θέλει να συγκεντρωθεί για να δουλέψει, χρειάζεται ησυχία. Τι γίνεται όμως αν η γάτα σας έχει άλλη άποψη; Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν διάφορα παιχνίδια απασχόλησης, με τα οποία μπορεί να απασχοληθεί μόνη της ή με παρέα η γάτα σας.

Cat PhotoshootingΒραδινή ρουτίνα τέλος!Ώρα για φωτογράφηση

Μετά από πολλές ώρες πίσω από μια οθόνη, το μυαλό χρειάζεται ξεκούραση. Μια φωτογράφηση είναι ο ιδανικός τρόπος να περάσετε την ώρα σας – με εύκολα τρικ και τεχνάσματα μπορείτε να βγάλετε καταπληκτικές φωτογραφίες! Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Αγαπημένα προϊόντα για την καθημερινότητα με τη γάτα σας

ΑπασχόλησηςΑπασχόλησης
ΞυσίματοςΞυσίματος
Ιδιαίτερα Αγαπητά Ιδιαίτερα Αγαπητά