📦 Δωρεάν Μεταφορικά με την Αγορά Επιλεγμένων Μαρκών

Δωρεάν Μεταφορικά με την Αγορά Επιλεγμένων Τροφών

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της διατροφής Χωρίς Δημητριακά!


🚚 Λάβετε τώρα Δωρεάν Μεταφορικά με την αγορά επιλεγμένεων μαρκών!* 📦

Κωδικός κουπονιού: GR-FREE


* Ο κωδικός ισχύει για αγορές αξίας 39€ και άνω προϊόντων από τη σειρά τροφών & σνακ Wolf of Wilderness, Purizon και Wild Freedom. Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα εκπτωτικά κουπόνια.

🐶 Wolf of Wilderness για Σκύλους

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness - άγρια και αρχέγονη! Η επιλογή των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της Wolf of Wildernesss γίνεται με βάση τη φυσική διατροφή των λύκων στην άγρια φύση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε φρέσκο κρέας, η χωρίς δημητριακά σύνθεση, καθώς και ο εμπλουτισμός της τροφής με άγρια μούρα, ρίζες και άγρια βότανα, προσφέρουν στο σκύλο σας μια ισορροπημένη και αρμόζουσα διατροφή, η οποία ακολουθεί τα φυσικά ένστικτα των λύκων.

🐱 Purizon για Γάτες

🐱 Purizon για Γάτες

Η τροφή Purizon για γάτες βασίζεται στη φυσική διατροφή των κατοικίδιων ζώων μας. Με έως και 80% κρέας, ψάρι και άλλα ζωικά συστατικά εξασφαλίζουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Δεν περιέχει δημητριακά και ρύζι κυρίως λόγω της κακής αξιοποίησής τους. Αντ' αυτού, η Purizon περιέχει 20% υψηλής ποιότητας φρούτα, λαχανικά και εκλεκτά μυρωδικά. Purizon - Η φύση είναι η έμπνευσή μας!

🐱 Wild Freedom για Γάτες

🐱 Wild Freedom για Γάτες

Με την Wild Freedom θέσαμε ως στόχο να ακολουθήσουμε το ένστικτο των αγριόγατων και να προσανατολιστούμε με βάση τις αρχέγονες διατροφικές συνήθειες των αγριόγατων. Οι συνθέσεις μας δεν περιέχουν δημητριακά και ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε κρέας. Η Wild Freedom επομένως είναι κατάλληλη για όλους τους μικρούς θηρευτές που ζουν ανάμεσά μας!

🐶 Purizon για Σκύλους

🐶 Purizon για Σκύλους

Η εξαιρετική τροφή για σκύλους Purizon είναι προσανατολισμένη στην φυσική διατροφή των σαρκοβόρων σκύλων. Με έως και 80% κρέας ή ψάρι - χωρίς καθόλου δημητριακά. Αντ' αυτού με υψηλής ποιότητας φρούτα, λαχανικά και βότανα. Συστατικά ήπιας επεξεργασίας για διατήρηση της γνήσιας γεύσης και των θρεπτικών συστατικών. Purizon - Η φύση είναι η έμπνευσή μας!