…Γιατί και τα σκυλάκια έχουν φωνή!

…Γιατί και τα σκυλάκια έχουν φωνή!

Στη zooplus, πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας και στο σημαντικό αντίκτυπο που μπορούμε να έχουμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσα περισσότερα ζωάκια μπορούμε παρέα με τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλοζωικό Οργανισμό, Dogs’ Voice!

Σχετικά με τη Dogs’ Voice

H Dogs' Voice δεν είναι απλά ένας φιλοζωικός οργανισμός, αλλά ένα καταφύγιο για ζωάκια σε ανάγκη. Αφοσιωμένο στη διάσωση, και την αποκατάσταση σκύλων, η Dogs' Voice υπερβαίνει την παροχή καταφυγίου. Είναι υπέρμαχοι της αλλαγής, δουλεύοντας ακούραστα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων και την ευημερία των ζώων στην κοινότητά μας. Η συνεισφορά σας μπορεί να κάνει μια απτή διαφορά στην αποστολή τους να δώσουν σε κάθε σκύλο μια φωνή και μια ευκαιρία για ένα αγαπημένο σπίτι.

Πως μπορείς να βοηθήσεις:

Κάθε φορά που κάνεις μια αγορά στη zooplus.gr, έχεις τώρα την ευκαιρία να μετατρέψεις την αφοσίωσή σου σε αγάπη, συμβάλλοντας ενεργά στην ευημερία των ζώων που έχουν ανάγκη.

  1. Ψώνισε ως συνήθως: Γέμισε το καλάθι σου με όλα τα καλούδια που αγαπούν τα ζωάκια σου
  2. Δώρισε zooΠόντους: Στις “Επιβραβεύσεις” μέσα από το λογαριασμό σου, θα μπορέσεις να δωρίσεις τους zooΠόντους που έχεις συλλέξει
  3. Επιβεβαίωσε: Ολοκλήρωσε την αγορά σου, γνωρίζοντας ότι έκανες μια ουσιαστική συνεισφορά

Τέλος του μήνα, θα υπολογίσουμε όλους τους zooΠόντους που έχουν δωρίσει οι πελάτες μας, και θα τους μετατρέψουμε σε χρηματική δωρεά για τη Dogs’ Voice!

Μαζί κάνουμε τη διαφορά

Μαζί με τη Dogs’ Voice και τη βοήθεια σου, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου κάθε ουρίτσα που κουνιέται έχει μια ιστορία αγάπης και φροντίδας.
Σε ευχαριστούμε που είσαι μέρος αυτού του καλού σκοπού!

DOGS' VOICE

DOGS' VOICE

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός με την επωνυμία “Dogs’ Voice αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία” ιδρύθηκε το 2015 με αποστολή την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα, με πολίτες που σέβονται τα ζώα και τα δικαιώματά τους. Η δράση του Οργανισμού σήμερα αφορά σε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τη διαχείριση κρίσεων και την φροντίδα ζώων συντροφιάς που πλήττονται από φυσικές καταστροφές και τη στήριξη φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα με την λειτουργία της μεγαλύτερης πλατφόρμας προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες. Παράλληλα, ο Οργανισμός στηρίζει καταφύγια και φιλοζωικές με δωρεά τροφής και κάλυψη κτηνιατρικών εξόδων. Την εφαρμογή προγραμμάτων προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Την παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες και φιλοζωικά σωματεία μέσω της πρωτοβουλίας “Συνήγοροι για τα Ζώα Ελλάδος”. 

Δωρίστε τους zooΠόντους σας για να στηρίξετε τα ζώα που το έχουν ανάγκη.


Τα πλεονεκτήματά μας

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Από φιλόζωους για φιλόζωους
Κάτι για κάθε γούστο