Βοηθάμε Ζωάκια με την SCARS!

Βοηθάμε Ζωάκια μαζί με την SCARS!

Η zooplus.gr συνεργάζεται με τη SCARS (Second Chance Animal Rescue Society) και θέλουμε να σε έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι συμπόνιας και ελπίδας όπου βοηθάμε ζωάκια!

Σχετικά με την SCARS:

Η SCARS δεν είναι απλώς ένας ακόμη οργανισμός - είναι μια οικογένεια εθελοντών που ρίχνουν την καρδιά και την ψυχή τους στην προστασία και την υπεράσπιση των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα. Βασισμένη στις αρχές της αγάπης, του σεβασμού και της βαθιάς δέσμευσης για την ευημερία των ζώων, η SCARS αποτελείται από ανθρώπους σαν εσένα και εμένα - γείτονες, φίλους και καθημερινούς ήρωες με κοινή αποστολή να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τους τριχωτούς φίλους μας.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Δώρισε τους zooΠόντους σου κάθε φορά που ψωνίζεις στη zooplus.gr! Έτσι δεν κάνεις απλώς μια αγορά – αλλά κάνεις μια πραγματική, απτή διαφορά στη ζωή των ζώων που έχουν ανάγκη. Όλοι οι zooΠόντοι σου θα πάνε απευθείας στην παροχή τροφής, στέγης και ιατρικής περίθαλψης σε ζώα που χρειάζονται απεγνωσμένα τη βοήθειά μας.

  1. Ψώνισε ως συνήθως: Γέμισε το καλάθι σου με όλα τα καλούδια που αγαπούν τα ζωάκια σου
  2. Δώρισε zooΠόντους: Στις “Επιβραβεύσεις” μέσα από το λογαριασμό σου, θα μπορέσεις να δωρίσεις τους zooΠόντους που έχεις συλλέξει
  3. Επιβεβαίωσε: Ολοκλήρωσε την αγορά σου, γνωρίζοντας ότι έκανες μια ουσιαστική συνεισφορά

Τέλος του μήνα, θα υπολογίσουμε όλους τους zooΠόντους που έχουν δωρίσει οι πελάτες μας, και θα τους μετατρέψουμε σε χρηματική δωρεά για τη SCARS!

SCARS

SCARS

Τα ζώα, όπως και οι άνθρωποι, έχουν πληγές ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη. Σαν χάρτες σχηματίζουν διαδρομές που αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες. Οι περισσότερες πληγές επουλώνονται αφήνοντας απλά ένα σημάδι. Για κάποιες όμως χρειάζεται κάτι λίγο παραπάνω. Για αυτές φροντίζουμε εμείς. Κάποιες πληγές χρειάζονται λίγη βοήθεια. Η βοήθεια μπορεί να έρθει με οποιαδήποτε μορφή. Κάποιες φορές έρχεται υπό τη μορφή ευκαιρίας.

Είναι δύσκολο να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να τις ζητάς. Μια ευκαιρία να κάνεις κάτι ξανά, κρατώντας ο,τι γνωρίζεις ως το τώρα, ο,τι έχεις μάθει στο εν τω μεταξύ. Μια ευκαιρία να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικά. Μια ευκαιρία να κάνεις το σωστό, να διορθώσεις τα λάθη, να γιατρέψεις τις πληγές, να σβήσεις τις ουλές… Μια ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή.

Δώρισε τους zooΠόντους σου για να στηρίξεεις τα ζώα που το έχουν ανάγκη.


Τα πλεονεκτήματά μας

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Από φιλόζωους για φιλόζωους
Κάτι για κάθε γούστο