Όροι & Προϋποθέσεις Σύστασης Φίλων

Σύσταση Φίλων

Παρακάτω θα βρείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις σχετικά με τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Σύστασης Φίλων της zooplus. Εάν δεν πληρούνται τα κριτήρια που περιγράφονται παρακάτω, η zooplus διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει τη σύσταση ή και να μην απονέμει το κουπόνι έκπτωσης και τους δωρεάν zooΠόντους.

1. Ποιος έχει Δικαίωμα Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Σύστασης Φίλων;

Όλοι οι εγγεγραμμένοι πελάτες της zooplus που έχουν κατοχυρώσει έστω και μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο παρελθόν. Εάν δεν έχετε κάνει ακόμη εγγραφή στη zooplus, δημιουργήστε τον λογαριασμό σας την επόμενη φορά που θα ετοιμάζετε μια νέα παραγγελία.

2. Ποιόν μπορούμε να συστήσουμε;

  • Φίλους, γνωστούς και συγγενείς που δεν έχουν κάνει ακόμα ποτέ παραγγελία από την zooplus..
  • Φίλους, γνωστούς και συγγενείς που δεν έχουν λάβει από εσάς ή από άλλο άτομο έναν εξατομικευμένο σύνδεσμο τους τελευταίους 12 μήνες.
  • Προσοχή: Δεν είναι δυνατή η αποστολή συνδέσμου στον εαυτό σας ή σε οποιοδήποτε άτομο με την ίδια διεύθυνση παράδοσης.
  • Η εκ των υστέρων αναγνώριση μιας σύστασης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, εάν η σύσταση δεν έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος Σύστασης Φίλων με την χρήση του προσωπικού σας συνδέσμου.

3. Τι θα λάβει ο Προσκεκλημένος;

Αφού προσκαλέσετε έναν φίλο, γνωστό ή συγγενή σας στη zooplus με την χρήση του προσωπικού σας συνδέσμου, λαμβάνει ένα εκπτωτικό κουπόνι καλωσορίσματος αξίας 5% για την πρώτη του αγορά.

4. Εσείς τι θα λάβετε για μια Επιτυχημένη Πρόταση;

Για να σας ευχαριστήσουμε για την σύστασή σας, αφού ο προσκεκλημένος εγγραφεί στο κατάστημα της zooplus και ολοκληρώσει την πρώτη του παραγγελία, θα λάβετε 350 zooΠόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε φανταστικά δώρα στο Κατάστημα Επιβραβεύσεων μας. Οι zooΠόντοι θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας το αργότερο 15 ημέρες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας από το άτομο που προσκαλέσατε.

5. Πόσες Συστάσεις Φίλων επιτρέπονται;

Μπορείτε να στείλετε έως και 5 συστάσεις ανά μήνα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Σύστασης Φίλων ανά πάσα στιγμή, να τερματίσουμε το πρόγραμμα ή να το αποκλείσουμε για μεμονωμένους πελάτες.