Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!!

Θέλουμε διαρκώς να βελτιώνουμε το επίπεδο της Εξυπηρέτησης Πελατών μας! Για αυτό το λόγο σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας με ποικίλους τρόπους, όπως:

 • E-mail (Φόρμα Επικοινωνίας)
 • Live Chat (Ζωντανή συνομιλία με αντιπρόσωπό μας)
 • Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση (Ζητήστε μας να σας καλέσουμε)
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

 1. Συνδεθείτε στο Λογαριασμό σας "Η zooplus μου"
    • Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο, για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
    • Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα λογαριασμό κάντε εγγραφή εδώ

 2. Περάστε στη Σελίδα με τη Φόρμα Επικοινωνίας μας κάνοντας κλικ εδώ

 3. Διαλέξτε με ποιόν τρόπο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
    • Μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα, ώστε να σας απαντήσουμε μέσω E-mail
    • Ή να κάνετε κλικ στο πράσινο εικονίδιο που βρίσκεται κάτω δεξιά, ώστε να μιλήσετε ζωντανά με έναν αντιπρόσωπό μας ή να μας ζητήσετε να σας καλέσουμε στο τηλέφωνό σας
Ζωντανή ΣυνομιλίαΖωντανή Συνομιλία

Θες να κάνεις μια γρήγορη ερώτηση; Γιατί δεν μας στέλνεις στο chat; Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μπεις σε Live Chat με έναν από τους αντιπροσώπους μας και να λάβεις απάντηση στο ερώτημά σου σε χρόνο μηδέν!

Τηλεφωνική ΕξυπηρέτησηΤηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Προτιμάς να μιλήσεις τηλεφωνικώς; Κανένα πρόβλημα! Δεν έχουμε ακόμα τηλεφωνική γραμμή για να μας καλέσεις, αλλά μπορούμε να σε καλέσουμε εμείς!

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις

Στην ενότητα με τις Συχνές Ερωτήσεις/Απαντήσεις θα βρεις σίγουρα απάντηση σε αυτό που ψάχνεις! Ρίξε μια ματιά και βρες όλες τις σημαντικές πληροφορίες μαζεμένες σε ένα μέρος!

Η υπηρεσίες του Live Chat και της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης είναι διαθέσιμες Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 15:00 μόνο για συνδεδεμένους χρήστες. Εάν δεν έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας το εικονίδιο δεν θα είναι ορατό για εσάς.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία, εκτώς των παραπάνω ωρών, μπορείτε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις / Απαντήσεις για να βρείτε απάντηση σε αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας μας.