Το Κατοικίδιό σας χρειάζεται μια Μοναδική Τροφή!

Προϊόντα Sterilised με -10% Έκπτωση!

Οι Στειρωμένες Γάτες και Σκύλοι έχουν διαφορετικό μεταβολισμό, που σημαίνει ότι οι διατροφικές τους ανάγκες είναι επίσης διαφορετικές.

Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να τους προσφέρουμε μια ειδική τροφή που θα τους παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, χωρίς να υπερβαίνουν τις απαιτούμενες ημερήσιες θερμίδες τους. Η διατροφή θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει περισσότερες φυτικές ίνες για να βοηθήσει στη διατήρηση του αισθήματος κορεσμού και να περιλαμβάνει πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας για τη διατήρηση της μυϊκής τους μάζας.

Παρακάτω θα βρείτε υψηλής ποιότητας τροφές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν αυτές τις ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και δοκιμάστε τις ελεύθερα!

Κουπόνι: STERILISED-10


*Το κουπόνι ισχύει έως τις 30.06.2023 23:59 για τις επιλεγμένες Sterilised και Light τροφές από τις μάρκες: Briantos, Concept for Life, Feringa, Purizon, Smilla, Wild Freedom και Wolf of Wilderness. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα εκπτωτικά κουπόνια.

  • 🐱 Ξηρά Τροφή
  • 🐱 Υγρή Τροφή
  • 🐶 Ξηρά Τροφή

Ανακαλύψτε την Concept for Life Sterilised

Concept for Life Sterilised

Η Concept for Life είναι μια τροφή προσαρμοσμένη στις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες των σκύλων και γατών. Προσφέρει μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του κατοικιδίου σας ανάλογα με την ηλικία, το μέγεθος, τον τρόπο ζωής, ακόμη και τη φυλή τους. 

Η Concept for Life για στειρωμένους σκύλους είναι μια premium ξηρά τροφή χωρίς δημητριακά που περιέχει χορταστικές διαιτητικές ίνες ειδικά επιλεγμένες για τον έλεγχο του βάρους.

Η τροφή για γάτες διατίθεται σε 2 γεύσεις και έχει αποδεδειγμένα υψηλή ανοχή και βέλτιστη πεπτικότητα, προσφέροντας επίσης την κατάλληλη βοήθεια στην πρόληψη συχνών ασθενειών του ουροποιητικού συστήματος στις στειρωμένες γάτες.

Ανακαλύψτε τις Νέες Ποικιλίες Sterilised για Γάτες από τη Wild Freedom

Ανακαλύψτε τις Νέες Ποικιλίες Sterilised για Γάτες από τη Wild Freedom

Κορυφαίες Μάρκες με Sterilised Τροφές:

Smilla
Wild Freedom
Purizon
Feringa

Πώς να αλλάξετε σωστά την διατροφή του κατοικιδίου σας;

Αλλαγή Τροφής