🌑 ΥΠΕΡ-ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ με ΥΠΕΡ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

🌑 Υπερπανσέληνος με Υπερπροσφορές!

Έχεις παρατηρήσει πως το ζωάκι σου συμπεριφέρεται λίγο άγρια τον τελευταίο καιρό; 

Η γάτα ορμάει ακόμα πιο συχνά στην παντόφλα σας, ενώ ο σκύλος δεν έχει σταματήσει το ουρλιαχτό; Ίσως μπορεί να αισθάνονται τις επιπτώσεις της επερχόμενης Υπερσελήνης! 🌙 

Για να γνωρίσεις την άγρια πλευρά του κατοικιδίου σου, γιόρτασε μαζί μας τη Σούπερ Σελήνη στις 1 Αυγούστου, καθώς έχουμε μερικές υπερφυσικά καλές προσφορές για υπερφυσικά καλή διατροφή! 

Δεν υπάρχει λόγος να ουρλιάζεις - απλά πιάσε τις πιο άγριες προσφορές μας! 🌙

🐺 Wolf of Wilderness - Άγρια & Αρχέγονη

Wolf of Wilderness

Η τροφή για σκύλους Wolf of Wilderness βασίζεται στις διατροφικές συνήθειες και την πρωταρχική διατροφή των λύκων στην άγρια φύση, η οποία θα προσελκύσει τα φυσικά ένστικτα του σκύλου σας. Αυτές οι ξηρές τροφές, οι υγρές τροφές και τα σνακ περιέχουν υψηλό ποσοστό φρέσκου κρέατος, οι συνταγές είναι 100% χωρίς δημητριακά και είναι εμπλουτισμένες με άγρια μούρα και άγρια βότανα προσφέροντας στο σκύλο σας ένα ισορροπημένο και κατάλληλο για το είδος μενού που ακολουθεί το ένστικτο του λύκου.

Ξηρά Τροφή ▶   Υγρή Τροφή ▶   Σνακ ▶

🐈 Wild Freedom - Ακολουθεί το ένστικτο των αγριόγατων!

Wild Freedom

Η Wild Freedom είναι μια κορυφαίας ποιότητας τροφή για γάτες χωρίς δημητριακά που βασίζεται στις διατροφικές συνήθειες της αγριόγατας. Ακριβώς όπως και οι άγριοι πρόγονοί της, η εξημερωμένη γάτα είναι σαρκοφάγος. Χρειάζεται να τρώει κρέας για να παραμείνει υγιής. Αυτή η θρεπτική, κατάλληλη για το είδος τροφή διατίθεται σε υγρή και ξηρή τροφή, καθώς και σε σνακ. Όλες παρασκευάζονται με υψηλό ποσοστό φρέσκου κρέατος που είναι πλούσιο σε σημαντικές ζωικές πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της γάτας σας. Η Wild Freedom είναι εμπνευσμένη από τα φυσικά ένστικτα της γάτας σας.

Ξηρά Τροφή ▶   Υγρή Τροφή ▶   Σνακ ▶

😺🐶 Purizon - Εμπνευσμένη από τη φύση

Purizon

Η Purizon προσφέρει κορυφαίες ξηρές τροφές, υγρές τροφές και σνακ για σκύλους και γάτες. Εμπνευσμένες από την ποικιλία της φύσης, αυτές οι ιδιαίτερα πλούσιες σε πρωτεΐνες, χαμηλές σε υδατάνθρακες τροφές περιέχουν άφθονο κρέας και ψάρι και είναι εμπλουτισμένες με ευεργετικά φρούτα και λαχανικά. Τα φυσικά συστατικά σε μια μοναδική συνταγή χωρίς δημητριακά εξασφαλίζουν εξαιρετική γεύση και παρέχουν στο κατοικίδιό σας πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα για έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Purizon - Εμπνευσμένη από τη φύση

😺   Ξηρά Τροφή Γάτας ▶   Υγρή Τροφή Γάτας ▶   Σνακ Γάτας ▶

🐶  Ξηρά Τροφή Σκύλου ▶   Υγρή Τροφή Σκύλου ▶   Σνακ Σκύλου  ▶   

🐺 Άγριες Προσφορές 🌙

  • 🐺 Wolf of Wilderness
  • 🐈 Wild Freedom
  • 😺🐶 Purizon

Τα πλεονεκτήματά μας

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Από φιλόζωους για φιλόζωους
Κάτι για κάθε γούστο