Μαζί Βοηθάμε Πυρόπληκτα Ζωάκια στην Ελλάδα

Μαζί Βοηθάμε Πυρόπληκτα Ζωάκια στην Ελλάδα!

Δυστυχώς οι πυρκαγιές κατέκλυσαν την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, και μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή δεν μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα και τα ζώα. Αμέτρητα αθώα ζώα και κατοικίδια έμειναν τραυματισμένα, εκτοπισμένα, χωρίς τροφή ή καταφύγιο. Ο πόνος που υπέστησαν είναι σπαρακτικός, αλλά όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη διαφορά.

Τον Αύγουστο, ξεκινήσαμε να συλλέγουμε τις δωρεές των zooΠόντων σας για να βοηθήσουμε τα ζωάκια που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Η απίστευτη γενναιοδωρία και η συμπόνια σας έχουν κάνει πραγματικά μια τεράστια διαφορά!

Με μεγάλη χαρά μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι μετά τη συλλογή των δωρεών σας και τον διπλασιασμό τους, έχουμε συγκεντρώσει συνολικά:

46.292,62 €

Αυτό το τεράστιο ποσό θα τεθεί τώρα σε εφαρμογή, ωφελώντας άμεσα τα ελληνικά κατοικίδια που το έχουν ανάγκη, μέσω της συνεργασίας μας με την Animal Action Greece. Οι συνεισφορές σας θα προσφέρουν ζωτικής σημασίας πόρους, ιατρική περίθαλψη, καταφύγιο και ελπίδα στα ζώα που αντιμετώπισαν αυτές τις τραγικές συνθήκες. Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε κάθε έναν από εσάς για τις συνεισφορές σας, το πάθος σας και την πίστη σας σε αυτόν τον σκοπό. Μαζί, δείξαμε τη δύναμη της ενότητας με σκοπό να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τους τετράποδους φίλους μας.

Η zooplus.gr θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Animal Action Greece μέσω της δωρεάς των zooΠόντων σας.
Δωρίστε τους zooΠόντους σας για να στηρίξετε τα ζώα που το έχουν ανάγκη και η zooplus θα τα δωρίσει στην Animal Action Greece.

Οι δωρεές θα διατεθούν στον ακόλουθο οργανισμό:

Animal Action Greece

Animal Action Greece
Η Animal Action Greece γνωστή και ως GAWF (Greek Animal Welfare Fund) είναι η μακροβιότερη φιλοζωική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Το έργο της Animal Action Greece ξεκίνησε το 1959 και από τότε προσφέρει βοήθεια σε αδέσποτα ζώα, ζώα εργασίας, ζώα συντροφίας αλλά και σε όποιο ζώο έχει ανάγκη. Ο κύριος στόχος της οργάνωσης είναι η προστασία και η ανακούφιση των ζώων της Ελλάδας από την κακοποίηση και τον βασανισμό. Η ζωή αμέτρητων ζώων έχει βελτιωθεί από το έργο τους. Κάθε χρόνο βοηθούν αμέτρητες οργανώσεις και καταφύγια ζώων συντροφιάς σε όλη τη χώρα. Η Animal Action Greece πιστεύει στην εύρεση βιώσιμων λύσεων για τα προβλήματα ευζωίας των ζώων στην Ελλάδα και τα όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα το αποδεικνύουν!

Δωρίστε τους zooΠόντους σας για να στηρίξετε τα ζώα που το έχουν ανάγκη.


Τα πλεονεκτήματά μας

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Από φιλόζωους για φιλόζωους
Κάτι για κάθε γούστο