Όροι Χρήσης

Αυτοί οι Όροι Χρήσης ισχύουν για τον online λογαριασμό πελάτη στην zooplus (εφεξής "λογαριασμός zooplus"), μία υπηρεσία που παρέχεται από την zooplus SE, Sonnenstraße 15, 80331 Μόναχο, Γερμανία (εφεξής "zooplus").

Η εγγραφή και η χρήση του λογαριασμού zooplus προορίζεται μόνο για ιδιώτες πελάτες, που διαμένουν στο έδαφος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, της Ελβετίας, της Νορβηγίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάνοντας εγγραφή στην zooplus και χρησιμοποιώντας το λογαριασμό zooplus, καθώς και τις άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από την zooplus, αποδέχεστε τους ακόλουθους Όρους Χρήσης:

I. Λογαριασμός zooplus

II. Το Προφίλ Κατοικιδίου μου

Το πρόγραμμα Το Προφίλ Κατοικιδίου μου (εφεξής "Το Προφίλ Κατοικιδίου μου") είναι μία από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την zooplus. Συνολικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 10 προφίλ κατοικίδιων. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τα προφίλ κατοικίδιων σας. Ο λογαριασμός zooplus θα παραμείνει σε ισχύ ανεξάρτητα από τη δημιουργία ενός Προφίλ Κατοικιδίου μέχρι να διαγραφεί από το/τη χρήστη ή από την zooplus.

*ΣΤΛ = Συνιστώμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης ** Βάσει προϋποθέσεων
"Πριν" = Η χαμηλότερη τιμή του προϊόντος εντός των τελευταίων 30 ημερών.

Παράδοση

  • DPD

Ασφάλεια

Ακολουθήστε μας

  • Google Play Badge
  • App store badge