Σχετικά με εμάς: η zooplus συστήνεται

About us

Σχετικά με εμάς – γνωρίστε την zooplus!

Αγαπάτε τα κατοικίδια ζώα σας πέρα από οτιδήποτε άλλο και δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μην νοιάζεστε για την ευημερία και την ευχαρίστηση του κατοικίδιου ζώου σας; Εδώ και 20 χρόνια σχεδόν δεν υπάρχει για εμάς τίποτα πιο σημαντικό από την εκπλήρωση αυτής της επιθυμίας για εσάς και το αγαπημένο σας κατοικίδιο ζώο!

Είτε πρόκειται για τετράποδα ζώα είτε για πουλιά – πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κατοικίδιου ζώου σας. Και καθώς γνωρίζουμε από δική μας εμπειρία πόσο εξαντλητική είναι η αναζήτηση ενδεδειγμένων τροφών, κατάλληλων αξεσουάρ και παιχνιδιών, σας παραδίδουμε ακριβώς μπροστά από την πόρτα του σπιτιού σας ό,τι χρειάζεται το κατοικίδιο ζώο σας. Είτε πρόκειται για σακούλες με τροφές είτε για συσκευασίες με σανό και στρωμνή, τίποτα δεν αποτελεί εμπόδιο για εμάς, προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία παράδοσης. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον ούτε να μεταφέρετε βαριά ψώνια από το σούπερ μάρκετ ούτε να κάνετε συμβιβασμούς στη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου!

AboutUs_Food

Η ποικιλία μας σε γευστικές τροφές κάνει τα ζώα να καρδιοχτυπούν:

  • Ξηρά τροφή: Ξηρά τροφή για γάτες ή σκύλους σε μορφή πέλετ, μπισκότου ή κροκέτας. Είναι προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες κάθε κατοικίδιου ζώου, και αποτελούν τη βάση για μία ισορροπημένη διατροφή και πραγματικά απολαυστική μάσηση.
  • Υγρή τροφή: Γευστική υγρή τροφή για γάτες ή σκύλους ως πλήρης τροφή ή ως συμπλήρωμα με υψηλή περιεκτικότητα νερού, για την ισορροπημένη διατροφή του αγαπημένου σας κατοικίδιου ζώου - παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και φροντίζει για ισορροπημένη πρόσληψη νερού.
  • Λιχουδιές: Οι λιχουδιές μας προσφέρουν ασύγκριτη απόλαυση μάσησης σε σκύλους, γάτες και μικρά ζώα, είτε δίνονται για απασχόληση είτε για εκπαίδευση και προπόνηση του αγαπημένου σας κατοικίδιου ζώου. Ιδίως οι μικρές λιχουδιές μας ενδείκνυνται ιδανικά για επιβράβευση κατά την εκπαίδευση.
  • Συμπληρώματα διατροφής: Προκειμένου να αντισταθμίσετε τυχόν ανεπάρκεια θρεπτικών ουσιών στη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας, τα συμπληρώματα διατροφής που διαθέτουμε φροντίζουν για την κάλυψη οποιασδήποτε έλλειψης βιταμινών και θρεπτικών ουσιών, ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να μην στερείται στοιχεία απαραίτητα για την υγεία του.
AboutUs_Accessories

Αξεσουάρ για περισσότερο χρώμα και χαρά στη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας!

Εκτός από την τροφή και τις λιχουδιές του αγαπημένου σας κατοικίδιου ζώου, θα πρέπει να φροντίζετε και για την απασχόλησή του. Ένας άνετος χώρος ύπνου, δισκάκια τροφής και ενδιαφέροντα παιχνίδια για σκύλους ή γάτες είναι απαραίτητα για μία ευτυχισμένη ζωή και δεν πρέπει να αμελούνται, εάν θέλετε να φροντίζετε τον τεράποδο φίλο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό στην zooplus θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικά αξεσουάρ για κάθε ανάγκη του κατοικίδιου ζώου σας, με τα οποία μπορείτε όχι μόνο να μεταφέρετε, αλλά και να εκπαιδεύετε και προπονείτε το αγαπημένο σας ζώο. Προκειμένου να μην χάνεται η διασκέδαση από τη ζωή του, προσφέρουμε επίσης μία μεγάλη γκάμα διασκεδαστικών παιχνιδιών, με τα οποία το αγαπημένο σας κατοικίδιο μπορεί πραγματικά να εκτονώνεται και να διασκεδάζει. Είτε πρόκειται για νεαρά είτε για ηλικιωμένα ζώα - διατίθενται αξεσουάρ για κάθε ηλικία!

Γνωρίζατε ότι...

  • απασχολούμε περισσότερους από 600 εργαζομένους σε πάνω από 13 πόλεις, προκειμένου να καλύπτουμε καθημερινά τις ανάγκες σας
  • σχεδόν σε κάθε όροφο στα γραφεία μας στο Μόναχο έχουμε χαριτωμένους σκύλους, που ομορφαίνουν την ημέρα μας
  • στην zooplus «φιλοξενούνται» πάνω από 60 εθνικότητες
AboutUs_Charity_General

Η zooplus υποστηρίζει την προστασία των ζώων

Για εμάς οι τακτικές δωρεές σε φιλοζωικά σωματεία για την προστασία των ζώων αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να στηρίζουμε τα ζώα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, εξαιτίας διαφόρων συνθηκών. Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητές τους, οι φιλοζωικοί οργανισμοί παγκοσμίως σώζουν ζώα από καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και προσπαθούν να τους χαρίσουν μια καλύτερη ζωή. Η zooplus ανέκαθεν υποστήριζε αυτούς τους οργανισμούς παρέχοντας πολύτιμη τροφή αλλά και διασκεδαστικά παιχνίδια και αξεσουάρ. Μαζί και με τη δική σας βοήθεια μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα!

Το 2021, συγκεντρώσαμε περίπου 884.000 € σε 20 ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία διατέθηκαν σε τοπικά καταφύγια και οργανώσεις προστασίας ζώων.

Οι δωρεές μας

AboutUs_Charity

Προσπαθούμε πάντα να διαχειριζόμαστε προϊόντα που τυχόν επιστρέφουν οι πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό και βιώσιμο τρόπο. Επιλέγουμε και συγκεντρώνουμε τακτικά προϊόντα που έχουν επιστραφεί (τροφή, αξεσουάρ και παιχνίδια), και εν συνεχεία τα δωρίζουμε σε φιλοζωικά σωματεία για τα ζώα που ζουν εκεί και των οποίων η ποιότητα ζωής εξαρτάται από τις δωρεές μας. Ακόμα και τα ζώα που δεν ζουν σε ένα χαρούμενο σπίτι μπορούν να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη ζωή!

Έκπτωση Εκτροφέων

Έκπτωση Εκτροφέων

Όλο και περισσότεροι εκτροφείς φθάνουν στα όρια τους από οικονομικής άποψης, όταν πρόκειται να μεγαλώσουν με ευσυνειδησία τα νεογέννητα ζωάκια και να τους παρέχουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη τροφή, καθώς και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Δεδομένου ότι η υγεία και η ευτυχία των νεαρών ζώων είναι υψίστης σημασίας για εμάς, με το Πρόγραμμα Εκτροφέων η zooplus προσφέρει αποκλειστικά σε εκτροφείς ζώων έκπτωση 10% για όλες τις παραγγελίες άνω των 79 €. Φροντίζουμε, ώστε τα εκτρεφόμενα ζώα να είναι ευτυχισμένα και υγιή - χωρίς να στερούνται παιχνίδια και αξεσουάρ.

Έκπτωση Φιλοζωίας

Έκπτωση Φιλοζωίας

Θέλοντας να υποστηρίξει το έργο των εγγεγραμμένων και αναγνωρισμένων κοινοφελών φιλοζωικών σωματείων και καταφυγίων, η zooplus συμμετέχει ενεργά στην ευημερία των παραμελημένων ζώων με μία αποκλειστική έκπτωση φιλοζωίας. Παρά τη μεγάλη έλλειψη οικονομικών πόρων, πρέπει να διασφαλίζονται οι βασικές προϋποθέσεις για την ευημερία κάθε ζώου, ώστε αυτά τα πλάσματα να παραδίδονται στη συνέχεια υγιή στα χέρια ενός νέου ιδιοκτήτη.

Τα πλεονεκτήματά σας με κάθε αγορά:

Το Newsletter της zooplus

Newsletter

Το Newsletter της zooplus

Ενημερωθείτε από εμάς για προσφορές, συναρπαστικά νέα και ασυναγώνιστα οικονομικά πακέτα δοκιμής. Εγγραφείτε τώρα 100% δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση στο ενημερωτικό δελτίο μας, και μείνετε ενημερωμένοι. Μην χάνετε τις εβδομαδιαίες προσφορές μας σε κορυφαίες τιμές! Κατά την εγγραφή σας στο Newsletter μας θα κερδίσετε 333 zooΠόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μοναδικές επιβραβεύσεις στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης zooΠόντων.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης zooΠόντων

Πρόγραμμα Bonus

Συλλέξτε zooΠόντους και κερδίστε δώρα επιβράβευσης!

Συλλέξτε πόντους με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης zooΠόντων της zooplus και λάβετε δωρεάν προϊόντα, εξαργυρώνοντας τους πόντους επιβράβευσής σας! Ποια είναι η διαδικασία; Για κάθε 1,00 € της αξίας της παραγγελίας σας λαμβάνετε έναν zooΠόντο. Οι zooΠόντοι πιστώνονται στο λογαριασμό σας μόνο μετά την πληρωμή της παραγγελίας σας και εξαργυρώνονται με την προσθήκη του επιθυμητού προϊόντος στο καλάθι αγορών σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν προκύπτουν επιπλέον έξοδα για εσάς, καθώς το Πρόγραμμα Επιβράβευσης zooΠόντων είναι απολύτως δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις.

Προτείνετέ μας σε φίλους και ανταμειφθείτε!

ReferAFriend

Εάν θέλετε να μοιραστείτε την αγάπη σας για την zooplus, δεν έχετε παρά να μας συστήσετε! Με κάθε εξαργυρωμένο κουπόνι της τάξεως του 10% που έχετε στείλει σε φίλους και γνωστούς σας, λαμβάνετε ένα κουπόνι αξίας 350 zooΠόντων στο λογαριασμό σας. Εξασφαλίστε σήμερα κιόλας το μικρό ευχαριστήριο δώρο σας, και συνεχίστε να προτείνετε το κατάστημα της zooplus.

Επιπλέον υπηρεσίες

Το περιοδικό της zooplus

AboutUs_Community

Ανακαλύψτε το περιοδικό της zooplus και διαβάστε για όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το κατοικίδιο ζώο σας και τη διαβίωσή του. Είτε πρόκειται για σκύλους ή γάτες, είτε για μικρά ζώα ή πουλιά, το περιοδικό της zooplus δημοσιεύει άρθρα για κάθε είδος ζώου και σας παρέχει δωρεάν εξειδικευμένες πληροφορίες για περαιτέρω επιμόρφωση. Έτσι ώστε να είστε πάντα όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι, καθώς και να μπορείτε να διευρύνετε καθημερινά τις γνώσεις σας για τον τετράποδο φίλο σας και να ανταποκρίνεστε ακόμα καλύτερα στις ανάγκες του. 

Θέλετε να γίνετε μέλος της οικογένειας της zooplus;

Θέσεις Εργασίας