Η Φιλοσοφία της Hill's Pet Nutrition

Ένα Βήμα Μπροστά για την Καλύτερη Ζωή των Κατοικίδιων

Μια διαφορά που μπορείτε να δείτε, να αισθανθείτε και να εμπιστευτείτε

Μια διαφορά που μπορείτε να δείτε, να αισθανθείτε και να εμπιστευτείτε

Η Hill's τροφή για κατοικίδια βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και παρακολουθεί διαρκώς τις μεταβαλλόμενες διατροφικές ανάγκες των ζώων . Η Hill's τροφή για κατοικίδια αναπτύσσετε από περισσότερους από 220 κτηνίατρους, διατροφολόγους και επιστήμονες τροφίμων και συνιστάται από κτηνίατρους. Είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες κάθε κατοικίδιου σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Μια διαφορά που μπορείτε να δείτε, να αισθανθείτε και να εμπιστευτείτε

Όλα ξεκινούν στο Hill's Global Pet Nutrition Centre (PNC), το οποίο βοηθάει την ανάπτυξη μιας προηγμένης διατροφής για κατοικίδια. Αυτό είναι και το σπίτι περισσότερων από 900 σκύλων και γατών, των οποίωνη μόνη υπευθυνότητα είναι να γεύονται υψηλής ποιότητας φαγητό για κατοικίδια. Το PNC συμβάλει στην ανάλυση συστατικών για ισορροπημένες διατροφικές αναλογίες - για την δημιουργία μιας σταθερής ποιότητας που θα βοηθήσει τα ζώα να ζήσουν μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

Μια διαφορά που μπορείτε να δείτε, να αισθανθείτε και να εμπιστευτείτε

Κάθε ζώο αξίζει να δοκιμάσει μια τροφή για ζώα που μπορεί να αλλάξει ζωές και που βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Το πρόγραμμα "Τροφή, Στέγη & Αγάπη" έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 9 εκατομμύρια ζώα σε καταφύγια παγκοσμίως να βρουν ένα παντοτινό σπίτι. Η Hill's έχει επίσης προσφέρει τροφές αξίας άνω των 280 εκατομμυρίων δολαρίων και υποστήριξε πάνω από 1.000 καταφύγια παγκοσμίως.

Hill's Ιστορία

Η Hill's βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, ώστε να μπορέσετε μαζί με το κατοικίδιο σας να απολαύσετε πλήρως το σήμερα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, ο Morris Frank, ένας τυφλός νεαρός άνδρας, έκανε περιοδεία στη χώρα με το σκύλο-οδηγό του Μπάντι με σκοπό να προωθήσει την ιδέα των σκύλων Seeing Eye™. Ωστόσο, η Μπάντι, ένας Γερμανικός Ποιμενικός, υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια και έτσι ζητήθηκε η βοήθεια του Dr Mark Morris Sr. Ο Dr Morris ήταν πεπεισμένος πως όλη η ταλαιπωρία που ζούσε η Μπάντι οφείλεται στην κακή διατροφή. Για αυτό μαζί με τη σύζυγό του, Louise Morris, ανέπτυξε μια νέα επαναστατική, ισορροπημένη τροφή για σκύλους με νεφρική βλάβη και ανεπάρκεια.

Hill's Ιστορία

Έκτοτε, η Hill's συνεχίζει να ακολουθεί αυτή την μακροπρόθεσμη προσέγγιση στη διατροφή των ζώων με εξειδικευμένες τροφές βασισμένες στην επιστήμη. Είτε πρόκειται για καθημερινά γεύματα, είτε για ειδικές διατροφικές ανάγκες, οι τροφές ζώων της Hill's έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ζωές.

Hill's Κλινικές Τροφές

Η τεκμηριωμένη, κλινική διατροφή ξεκινά με μια εκτεταμένη διατροφική έρευνα. Η Hill's διεξάγει τυχαιοποιημένες, τυφλές και ελεγχόμενες μελέτες για την κλινική διατροφή. Αυτές οι μελέτες διασφαλίζουν πως τα προϊόντα παρέχουν αληθινά οφέλη για τα ζώα, χάρη στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

S+OX SHIELD

Πολλά από τα τρόφιμα της Hill's, για ενήλικα ζώα, έχουν το πρόσθετο όφελος μιας επιστημονικά σχεδιασμένης φόρμουλας που μειώνει τον κίνδυνο ουρολιθίασης, παράλληλα υποστηρίζοντας το ουροποιητικό σύστημα. Αυτές οι τροφές μπορούν να αναγωνριστούν από το ειδικό σήμα S+OXSHIELD στη συσκευασία.

Μάθετε εδώ ποια μάρκα της Hill's ταιριάζει στο κατοικίδιο σας!

Hill's Science PlanHill's SCIENCE PLAN
Hill's Prescription DietHill's PRESCRIPTION DIET
Hill's Λιχουδιές ΣκύλωνHill's Λιχουδιές Σκύλων