Γίνε μέλος της Οικογένειας μας!

Θέλουμε να γνωρίσουμε το ζωάκι σου!

H zooplus θέλει να είναι πάντα κοντά σε εσένα και το αγαπημένο ζωάκι σου!

Δημιούργησε το προφίλ του κατοικιδίου σου και λάβε χρήσιμες πληροφορίες και εξατομικευμένες συστάσεις, ευχές γενεθλίων και αποκλειστικές προσφορές για το κατοικίδιό σου.

Μην ξεχάσεις να αποδεχτείς τους Όρους και Προϋποθέσεις στη φόρµα κατά τη δηµιουργία του προφίλ κατοικιδίου σου, καθώς και να κάνεις εγγραφή στο Newsletter της zooplus για να µην σου ξεφύγει τίποτα!

Τι πρέπει να κάνω για να απολαύσω όλα τα οφέλη;

Τι πρέπει να κάνω για να απολαύσω όλα τα οφέλη;

Δες τι κερδίζεις με τη Δημιουργία του Προφίλ Κατοικιδίου σου!

ΓΕΝΕΘΛΙΑΓενέθλια

Θα λάβεις ευχές γενεθλίων για το αγαπημένο σου ζωάκι!

Αποκλειστικές ΠροσφορέςΑποκλειστικές Προσφορές

Επωφελήσου από ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικά εκπτωτικά κουπόνια

Μοναδικά ΔώραΜοναδικά Δώρα

Δεν μπορούμε να σου τα πούμε όλα... Φτιάξε τώρα το προφίλ κατοικιδίου σου και μείνε ενημερωμένος!

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να λάβει αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις, επιβραβεύσεις και ευχές γενεθλίων, με βάση τα δεδομένα από το προφίλ κατοικιδίου του/της, ο χρήστης πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Newsletter της zooplus και να δημιουργήσει το προφίλ κατοικιδίου του/της στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του/της, αποδέχοντας τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα δικαιώματα χρήσης των δεδομένων των κατοικιδίων του/της.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ο χρήστης λαμβάνει ευχές γενεθλίων την ημέρα γέννησης του κατοικιδίου του/της, αφού εισάγει την ημερομηνία γενεθλίων στο προφίλ κατοικιδίου. Επιπλέον, ο χρήστης λαμβάνει ένα δώρο γενεθλίων για το κατοικίδιό του. Εάν ο χρήστης έχει περισσότερα από ένα κατοικίδια στο προφίλ του, θα λάβει μόνο ένα δώρο γενεθλίων για το πρώτο κατοικίδιο που έχει γενέθλια το συγκεκριμένο έτος.

Ο χρήστης πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο ενημερωτικό δελτίο της zooplus και να έχει αποδεχτεί τα δικαιώματα χρήσης πνευματικής ιδιοκτησίας και δεδομένων των κατοικιδίων του/της για να λάβει τις ευχές, καθώς και το δώρο γενεθλίων.

Το δώρο γενεθλίων μπορεί να εξαργυρωθεί έως και 60 ημέρες μετά την παραλαβή του e-mail και αποκλειστικά στο κατάστημα στο οποίο δημιουργήθηκε το προφίλ του κατοικιδίου.

Το δώρο γενεθλίων διατίθεται μόνο μία φορά το χρόνο για κάθε χρήστη, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης αλλάξει την ημερομηνία γενεθλίων μετά τη λήψη του δώρου γενεθλίων. Σε περίπτωση απώλειας κατοικιδίου, ο χρήστης δεν θα λάβει δώρο για το/τα αποθανόντα κατοικίδια. Το δώρο γενεθλίων θα διατεθεί στη συνέχεια για το επόμενο εν ζωή κατοικίδιο που έχει γενέθλια το ίδιο έτος, εάν ο χρήστης δεν έχει ήδη λάβει δώρο γενεθλίων το ίδιο έτος. Η zooplus διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές ή προσθήκες στους Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής, στις επιβραβεύσεις ή σε άλλες διαδικασίες που περιγράφονται στους Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα δώρων γενεθλίων ανά πάσα στιγμή.