Ειδική Φροντίδα για τους Μικρούς μας Ήρωες!

Ειδική Φροντίδα για τους Ήρωές της Καθημερινότητας!

Αν και υπάρχουν διάφοροι τύποι παθήσεων και ασθενειών, τα κατοικίδιά μας παραμένουν οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητάς μας! Ούτε παράπονα, ούτε κακές ημέρες, μόνο πραγματική αγάπη και ευτυχία... Και όλα αυτά χάρη σε μια ισορροπημένη και καλοσχεδιασμένη διατροφή που αποτελείται από τις καλύτερες μάρκες.

Είναι δυνατόν να κρατήσετε το κατοικίδιό σας υγιές και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χρήματα; Φυσικά και ναι! Ρϊξτε μια ματιά στις αγαπημένες κληνικές τροφές για σκύλους & γάτες!

Ανακαλύψτε τις πιο δημοφιλείς Κλινικές Τροφές:

Concept for Life Veterinary Diet για Γάτες
Smilla Veterinary Diet για Γάτες
Concept for Life Veterinary Diet για Σκύλους
Rocco Diet Care για Σκύλους

Υπάρχουν πολλές ελκυστικές Κτηνιατρικές Μάρκες

Κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Πώς μπορώ να ξέρω αν μπορώ να τις εμπιστευτώ;

Η νομοθεσία της ΕΕ θέτει υψηλά πρότυπα για τον τρόπο παραγωγής των κτηνιατρικών τροφών. Προκειμένου να μπορεί να παράγει διαιτητικές τροφές για κατοικίδια, η μάρκα πρέπει να αποδείξει ότι "η συγκεκριμένη σύνθεση των σχετικών ζωοτροφών επιτυγχάνει τον αντίστοιχο επιδιωκόμενο ειδικό διατροφικό σκοπό και ότι δεν υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία των ζώων, στην υγεία του ανθρώπου, στο περιβάλλον και στην ευεξία των ζώων". (Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 767/2009 της 13ης Ιουλίου 2009 και κανονισμός (ΕΕ) 2020/354 της Επιτροπής της 4ης Μαρτίου 2020).

Smilla Veterinary Diet - για Γάτες

Smilla Veterinary Diet - για Γάτες

Η Smilla Veterinary Diet είναι μια σειρά διαιτητικών ξηρών και υγρών τροφών για γάτες που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ειδικές διατροφικές ανάγκες των γατών με συγκεκριμένες παθήσεις, όπως ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος ή δυσανεξίες σε τροφές. Κάθε συνταγή παρέχει στη γάτα σας ένα ισορροπημένο και νόστιμο γεύμα και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με κτηνιάτρους.

Υγρή Τροφή ► Ξηρά Τροφή ►

Rocco Diet Care - για Σκύλους

Rocco Diet Care - για Σκύλους

Η Rocco Diet Care είναι μια πλήρης τροφή για σκύλους με ειδικές διατροφικές ανάγκες με υψηλή περιεκτηκότητα σε κρέας. Ακόμη και αν ο σκύλος σας πάσχει από τροφικές ευαισθησίες και δυσανεξίες, αλλεργίες ή προβλήματα βάρους, δεν χρειάζεται να στερηθεί την αγαπημένη του τροφή πλούσια σε κρέας. Αυτό το νόστιμο φαγητό παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.
Rocco - Γεύματα Κρέατος!

Υγρή Τροφή ►

Concept For Life Veterinary Diet - για Γάτες

Concept For Life Veterinary Diet - για Γάτες

Η Concept for Life Veterinary Diet είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για γάτες, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για την υποστήριξη της θεραπείας συγκεκριμένων παθήσεων. Τα διαφορετικά είδη τροφής μπορούν, κατόπιν συνεννοήσεως με τον/την κτηνίατρό σας, να υποστηρίξουν την ιατρική θεραπεία.
Concept for Life Veterinary Diet - προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες της γάτας σας.

Υγρή Τροφή ► Ξηρά Τροφή ►

Concept for Life Veterinary Diet - για Σκύλους

Concept for Life Veterinary Diet - για Σκύλους

Η Concept for Life Veterinary Diet είναι μια ειδικά ανεπτυγμένη πλήρης διαιτητική τροφή για σκύλους με συγκεκριμένες παθήσεις. Τα διαφορετικά είδη τροφής μπορούν, κατόπιν συνεννοήσεως με τον/την κτηνίατρό σας, να υποστηρίξουν την ιατρική θεραπεία.
Concept for Life Veterinary Diet - προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας.

Υγρή Τροφή ► Ξηρά Τροφή ►