TIAKI

TIAKI

TIAKI

TIAKI

Η TIAKI δεν προσπαθεί να είναι κάτι το μοναδικό, καθώς μοναδική είναι η σχέση ανάμεσα σε εσάς και το κατοικίδιό σας, μια σχέση που ανήκει μόνο σε εσάς. Πιο πολύ, με την TIAKI θέλουμε να γίνουμε μέρος της καθημερινότητάς σας.

Θέλουμε να συμμετέχουμε σε κάθε χαρούμενη στιγμή του αγαπημένου σας κατοικιδίου: το παιχνίδι που δαγκώνει αδιάκοπα, το λουρί που σας φέρνει ανυπόμονα όταν έρθει η ώρα για βόλτα ή το κρεβατάκι στο οποίο αποκοιμιέται χαρούμενο μετά από μια συναρπαστική μέρα.

Η TIAKI θέλει να είναι μια μάρκα που θα σας συντροφεύει σε όλες τις φάσεις της ζωής σας: τόσο στις όμορφες, λαμπερές στιγμές που φέρνουν χαρά και στους δύο σας, όσο και στις στιγμές γεμάτες τρίχες, γρατσουνιές και δαγκωματιές.

Εκεί θέλουμε να είμαστε.

TIAKI. Κομμάτι της ζωής σας.


TIAKI

Είμαστε μέρος της ζωής των κατοικιδίων και των οικογενειών τους: καλύπτουμε όλες τις ανάγκες της καθημερινής ζωής σε κάθε στάδιο. Βοηθάμε να γίνει ευκολότερη η τακτική φροντίδα των κατοικιδίων σας μέσω της ποικιλίας, των τιμών και της εξυπηρέτησης. Η TIAKI αντιπροσωπεύει όλα όσα κάνουν τα κατοικίδια ευτυχισμένα - τα παιχνίδια, τα κρεβατάκια, το λουράκι τους...

Είμαστε ειδικοί σε θέματα κατοικιδίων

Σας προσφέρουμε ποικιλία

Σας συνοδεύουμε στην καθημερινότητά σας

Θέλουμε να σας κάνουμε ευτυχισμένους

TIAKI
TIAKI