Όροι Χρήσης των Αξιολογήσεων Προϊόντων

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι όταν μας ενημερώνετε για την εμπειρία σας με τα προϊόντα. Όλες οι αξιολογήσεις, θετικές και αρνητικές, ελέγχονται και εγκρίνονται από ειδικούς σε θέματα προϊόντων. Προϋπόθεση για την δημοσίευση είναι η τήρηση των παρόντων Όρων Χρήσης:

Συμβουλές για τη σύνταξη μιας αποτελεσματικής αξιολόγησης:

 1. Περιγράψτε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του προϊόντος με βάση την προσωπική σας εμπειρία.
 2. Συμβουλές για την καθημερινή χρήση του προϊόντος ή νέες χρήσεις για το προϊόν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.
 3. Συγκρίσεις με παρόμοια προϊόντα μπορεί να κάνουν την αξιολόγησή σας πιο ουσιώδη.
 4. Αναφορές στη φυλή και ηλικία του κατοικιδίου σας επιτρέπουν σε άλλους να ερμηνεύουν τις εμπειρίες σας σωστά.

Τι ΔΕΝ ανήκει σε μια καλή αξιολόγηση;

 1. Ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν ή την ιστοσελίδα: σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας .
 2. Χυδαιότητες ή οποιαδήποτε άλλη μορφή εμπαθούς λόγου.
 3. Αριθμοί τηλεφώνου, διευθύνσεις, διευθύνσεις e-mail ή διευθύνσεις ιστοσελίδων.
 4. Γενικά σχόλια σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, την παράδοση ή άλλες υπηρεσίες της zooplus. Για τα σχόλια αυτά, προτιμούμε να χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας μας.
 5. Συζητήσεις σχετικά με αξιολογήσεις τρίτων.
 6. Σχόλια σχετικά με ολόκληρες κατηγορίες προϊόντων ή γενικά σχόλια σχετικά με την κατάλληλη διατροφή και φροντίδα συγκεκριμένων φυλών ή ειδών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε αξιολογήσεις με προφανή αντίφαση μεταξύ πόντων (αστέρια) και κειμενικού περιεχομένου και ότι διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υποβολή μιας κριτικής για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Η zooplus δεν εγγυάται ότι η zooplus θα σας παρέχει τη δυνατότητα επεξεργασίας ή διαγραφής οποιουδήποτε περιεχομένου που υποβάλλετε. Αντιλαμβάνεστε ότι εσείς, και όχι η zooplus, είστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο της υποβολής σας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές μας, η αξιολόγησή σας αποτελεί μια σημαντική αναφορά της προσωπικής εμπειρίας σας, που μπορεί να βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν μια απόφαση σχετικά με την παραγγελία τους.

Πώς δημιουργούνται και διαχειρίζονται οι κριτικές στο κατάστημά μας;

Για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λάβουν μια απόφαση αγοράς, θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να επωφεληθούν από όσο το δυνατόν περισσότερες κριτικές από άλλους καταναλωτές. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο οι συνδεδεμένοι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν τα προϊόντα, αλλά και οι επισκέπτες. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε σε όλους την ευκαιρία να εκφράσουν τη γνώμη τους για το προϊόν, ανεξάρτητα από το αν έχουν αγοράσει το προϊόν από εμάς ή όχι.

Οι κριτικές ταξινομούνται με χρονολογική σειρά, ώστε να εμφανίζονται πάντα οι πιο πρόσφατες κριτικές. Μια μεταγενέστερη επεξεργασία της κριτικής δεν είναι δυνατή για τεχνικούς λόγους. Αν θέλετε να αφαιρέσετε το σχόλιό σας, θα το κανονίσουμε ευχαρίστως για εσάς. Απλά επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας: Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας μας.

Δημοσιεύουμε θετικές και αρνητικές αξιολογήσεις. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύσουμε κριτικές ή να τις διαγράψουμε ανά πάσα στιγμή χωρίς να το αιτιολογούμε. Αυτό ισχύει ιδίως στην περίπτωση προφανώς εσφαλμένων ή άσχετων σχολίων (π.χ. spam ή ψεύτικες κριτικές) και/ή στην περίπτωση παραβίασης δικαιωμάτων τρίτων (π.χ. πνευματικών δικαιωμάτων και/ή προσωπικών δικαιωμάτων).  

Κριτικές προϊόντων που περιγράφουν τραυματισμό ή κίνδυνο τραυματισμού ζώων ενδέχεται να μην δημοσιευτούν. Εάν συνέβη μια τέτοια κατάσταση, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Η άμεση επαφή και η λεπτομερής ανάλυση των περιστάσεων είναι απαραίτητες για την ακριβή παρακολούθηση των μεμονωμένων περιπτώσεων.

Με την υποβολή περιεχομένου στον ιστότοπό μας δηλώνετε ότι:

 • Είστε ο μοναδικός δημιουργός και κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων.
 • Η κριτική προϊόντος σας γίνεται ιδιοκτησία της zooplus. Παραχωρείτε στην zooplus την άδεια, απεριόριστης χρονικής και τοπικής διάρκειας, για περαιτέρω χρήση και δημοσίευση της κριτικής σας σε διαδικτυακά και μη διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης χωρίς χρέωση.
 • Συμφωνείτε ότι τα δεδομένα που έχετε παραχωρήσει ενδέχεται να αποθηκευτούν για τους σκοπούς της δημοσίευσης και για πιθανά ερωτήματα σχετικά με την κριτική. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Εγγυάστε επίσης ότι δεν υποβάλλετε περιεχόμενο το οποίο:

 • γνωρίζετε ότι είναι ψευδές, ανακριβές ή παραπλανητικό,
 • παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ευρεσιτεχνίας, εμπορικού σήματος, εμπορικού απορρήτου ή προστασίας της ιδιωτικής ζωής οποιουδήποτε τρίτου,
 • παραβιάζει οποιονδήποτε νόμο, κανονισμό ή κανόνα (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικώς, του ελέγχου των εξαγωγών, της προστασίας των καταναλωτών, του αθέμιτου ανταγωνισμού, των ίσων ευκαιριών και των κανόνων παραπλανητικής διαφήμισης),
 • είναι ή έχει ως αποτέλεσμα να είναι δυσφημιστικό, συκοφαντικό, εμπρηστικό, να δημιουργεί διακρίσεις λόγω θρησκείας ή εθνικότητας, να απειλεί ή να παρενοχλεί οποιοδήποτε άτομο, συνεταιρισμό ή επιχείρηση,
 • περιέχει ιούς υπολογιστή, σκουλήκια υπολογιστή ή άλλα κακόβουλα προγράμματα ή αρχεία υπολογιστή.

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την zooplus (και τις θυγατρικές της) από και έναντι όλων των αξιώσεων, απαιτήσεων, αποζημιώσεων και επακόλουθων ζημιών κάθε είδους, είτε είναι γνωστές είτε άγνωστες, συμπεριλαμβανομένων δικηγορικών εξόδων σε λογικά πλαίσια, που προκύπτουν από τη μη συμμόρφωσή σας με τις εγγυήσεις που ορίζονται παραπάνω ή από την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή την παραβίαση των δικαιωμάτων οποιουδήποτε τρίτου μέρους.

Η zooplus μπορεί να αλλάξει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Θα δημοσιεύσουμε τότε μια νέα έκδοση στον ιστότοπό μας το συντομότερο δυνατό.

Τελευταία θεώρηση: 03/10/2023