Όροι & Προϋποθέσεις - Προφίλ Κατοικιδίου

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να λάβει αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις, επιβραβεύσεις και ευχές γενεθλίων, με βάση τα δεδομένα από το προφίλ κατοικιδίου του/της, ο χρήστης πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Newsletter της zooplus και να δημιουργήσει το προφίλ κατοικιδίου του/της στην αντίστοιχη ενότητα του λογαριασμού του/της, αποδέχοντας τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα δικαιώματα χρήσης των δεδομένων των κατοικιδίων του/της.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ο χρήστης λαμβάνει ευχές γενεθλίων την ημέρα γέννησης του κατοικιδίου του/της, αφού εισάγει την ημερομηνία γενεθλίων στο προφίλ κατοικιδίου. Επιπλέον, ο χρήστης λαμβάνει ένα δώρο γενεθλίων για το κατοικίδιό του. Εάν ο χρήστης έχει περισσότερα από ένα κατοικίδια στο προφίλ του, θα λάβει μόνο ένα δώρο γενεθλίων για το πρώτο κατοικίδιο που έχει γενέθλια το συγκεκριμένο έτος.

Ο χρήστης πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο ενημερωτικό δελτίο της zooplus και να έχει αποδεχτεί τα δικαιώματα χρήσης πνευματικής ιδιοκτησίας και δεδομένων των κατοικιδίων του/της για να λάβει τις ευχές, καθώς και το δώρο γενεθλίων.

Το δώρο γενεθλίων μπορεί να εξαργυρωθεί έως και 60 ημέρες μετά την παραλαβή του e-mail και αποκλειστικά στο κατάστημα στο οποίο δημιουργήθηκε το προφίλ του κατοικιδίου.

Το δώρο γενεθλίων διατίθεται μόνο μία φορά το χρόνο για κάθε χρήστη, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης αλλάξει την ημερομηνία γενεθλίων μετά τη λήψη του δώρου γενεθλίων. Σε περίπτωση απώλειας κατοικιδίου, ο χρήστης δεν θα λάβει δώρο για το/τα αποθανόντα κατοικίδια. Το δώρο γενεθλίων θα διατεθεί στη συνέχεια για το επόμενο εν ζωή κατοικίδιο που έχει γενέθλια το ίδιο έτος, εάν ο χρήστης δεν έχει ήδη λάβει δώρο γενεθλίων το ίδιο έτος. Η zooplus διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές ή προσθήκες στους Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής, στις επιβραβεύσεις ή σε άλλες διαδικασίες που περιγράφονται στους Όρους και Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα δώρων γενεθλίων ανά πάσα στιγμή.