Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της σελίδας που ζητήσατε.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο σύνδεσμος που επιλέξατε ενδέχεται να έχει καταργηθεί ή ίσως να υπήρξε κάποιο ορθογραφικό λάθος κατά την πληκτρολόγησή σας.

Πίσω στην αρχική σελίδα

Τα πιο χρήσιμα άρθρα μας

Σκύλοι Φυλές Σκύλων

Μαλτέζ (Maltese)

Ως έξυπνοι και ζωηροί σκύλοι συντροφιάς, τα μικρόσωμα, ολόλευκα Μαλτέζ ενθουσιάζουν πολλούς ζωόφιλους. Είναι το ιδανικό κατοικίδιο για να κάνει παρέα σε ανθρώπους, που θέλουν να έχουν τριγύρω τους ένα τετράποδο φίλο, και που τους αρέσει να φροντίζουν το απαλό τρίχωμα.
Γάτες Υγεία & Φροντίδα Γάτας

Ηλικία γάτας

Όπως είναι γνωστό, η ηλικία του σκύλου είναι εύκολο να υπολογιστεί: ένα σκυλίσιο έτος ισοδυναμεί με επτά ανθρώπινα έτη, γεγονός που εξαρτάται επίσης από τη φυλή και το βάρος του σκύλου. Πώς καθορίζεται λοιπόν η ηλικία της γάτας; Και πόσα χρόνια ζουν γενικά οι γάτες; Από ποια ηλικία θεωρούνται ηλικιωμένες;
Πουλιά Υγεία & Φροντίδα Πουλιών

Οδηγός αναπαραγωγής για παπαγαλάκια budgie

Τα παπαγαλάκια Μπάτζι (Budgie ή Budgerigar) είναι από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια ζώα. Τι ωραία που θα ήταν λοιπόν εάν τα Μπάτζι σας αποκτούσαν μικρά παπαγαλάκια! Υπάρχουν όμως μερικά βασικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, προτού προχωρήσετε με την αναπαραγωγή των budgie σας.

Πρόσφατα άρθρα

Γάτες Φυλές Γάτας

Γάτα Μανξ (Manx)

Η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα της γάτας Μανξ είναι αυτό που της λείπει: η γάτα, η οποία προέρχεται από τη νήσο Μαν, γεννιέται χωρίς ουρά. Αλλά ό,τι της λείπει εξωτερικά, το αναπληρώνει εσωτερικά με τον αγαπησιάρικο χαρακτήρα της.
Πουλιά Είδη Πουλιών

Ορτύκια

Τα ορτύκια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή ως κατοικίδια κι όχι μόνο λόγω του μικροσκοπικού μεγέθους τους. Ως ιδιαίτερα απλά ζώα στη διατήρησή τους, τα ορτύκια είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους λάτρεις των πτηνών. Παρακάτω συνοψίζουμε τα σημαντικότερα στοιχεία για τα μικρά ορνιθοειδή και την κατάλληλη εκτροφή τους.
Σκύλοι Εκπαίδευση Σκύλων

Ανάπτυξη κουταβιού: Από τη γέννηση στην ενηλικίωση

Κάθε κουτάβι περνάει από διάφορες φάσεις ανάπτυξης μέχρι να εξελιχθεί τελικά σε ενήλικο σκύλο. Μάθετε τι είναι σημαντικό για την εξέλιξη ενός κουταβιού από μικρό σε ένα σκύλο με αυτοπεποίθηση και ηρεμία στο περιοδικό zooplus μας.