Περιοδικό

Εκπαίδευση Σκύλων

Εκπαίδευση για το κυνηγετικό ένστικτο για σκύλους σε 5 βήματα

Πολλές φυλές σκύλων εκτρέφονταν αρχικά για το κυνήγι, αλλά στην καθημερινή μας ζωή σήμερα, το έμφυτο κυνηγετικό ένστικτο μπορεί γρήγορα να γίνει πρόβλημα. Πότε θεωρείται αναγκαίο να παρέμβουμε και πώς λειτουργεί η σωστή εκπαίδευση σκύλων για το κυνηγετικό ένστικτο;

7 min
Φυλές Γάτας

Γάτα Σαβάνας

Πώς θα σας φαινόταν μια λεοπάρδαλη για το σαλόνι; Με την εξωτική γάτα Σαβάνας, αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο, οι πραγματικοί φιλόζωοι αποφέυγουν να παίρνουν γάτες Σαβάνας. Αυτό το άρθρο θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υβριδική φυλή.
1 min
Διατροφή Μικρών Ζώων

Δηλητηριώδη φυτά για τρωκτικά

Το καλοκαίρι πολλά μικρά ζώα και τρωκτικά απολαμβάνουν να τριγυρνούν ελεύθερα έξω στον κήπο. Ωστόσο, ό,τι είναι πράσινο δεν σημαίνει ότι είναι και καλό! Επομένως, ελέγχετε συχνά τη γύρω περιοχή για δηλητηριώδη φυτά που είναι επικίνδυνα για τα τρωκτικά.
6 min
Είδη Πουλιών

Αφρικανικό περιστέρι με κολάρο

Το άγριο Αφρικανικό περιστέρι έχει εξελιχθεί σε εξημερωμένο είδος εδώ και πολλές δεκαετίες. Επομένως, μπορείτε να πάρετε ένα Αφρικάνικο περιστέρι στο σπίτι σας για κατοικίδιο. Μάθετε εδώ τα τυπικά χαρακτηριστικά του και πώς μπορείτε να του προσφέρετε ένα όμορφο σπίτι.
8 min
Φυλές Σκύλων

Ποιμενικός Σέτλαντ

Ο Ποιμενικός Σέτλαντ (ή Σέλτι) με την πλούσια χαίτη και τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι μια μικρή δέσμη ενέργειας που χρειάζεται άφθονη άσκηση και δραστηριότητα. Ωστόσο, η δίψα του να μαθαίνει καινούρια πράγματα και η ενσυναίσθησή του τον καθιστούν επίσης ιδανικό σκύλο συντροφιάς.
Τα πιο χρήσιμα άρθρα μας
Σκύλοι Φυλές Σκύλων

Μαλτέζ (Maltese)

Ως έξυπνοι και ζωηροί σκύλοι συντροφιάς, τα μικρόσωμα, ολόλευκα Μαλτέζ ενθουσιάζουν πολλούς ζωόφιλους. Είναι το ιδανικό κατοικίδιο για να κάνει παρέα σε ανθρώπους, που θέλουν να έχουν τριγύρω τους ένα τετράποδο φίλο, και που τους αρέσει να φροντίζουν το απαλό τρίχωμα.
Γάτες Υγεία & Φροντίδα Γάτας

Ηλικία γάτας

Όπως είναι γνωστό, η ηλικία του σκύλου είναι εύκολο να υπολογιστεί: ένα σκυλίσιο έτος ισοδυναμεί με επτά ανθρώπινα έτη, γεγονός που εξαρτάται επίσης από τη φυλή και το βάρος του σκύλου. Πώς καθορίζεται λοιπόν η ηλικία της γάτας; Και πόσα χρόνια ζουν γενικά οι γάτες; Από ποια ηλικία θεωρούνται ηλικιωμένες;
Πουλιά Υγεία & Φροντίδα Πουλιών

Οδηγός αναπαραγωγής για παπαγαλάκια budgie

Τα παπαγαλάκια Μπάτζι (Budgie ή Budgerigar) είναι από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια ζώα. Τι ωραία που θα ήταν λοιπόν εάν τα Μπάτζι σας αποκτούσαν μικρά παπαγαλάκια! Υπάρχουν όμως μερικά βασικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, προτού προχωρήσετε με την αναπαραγωγή των budgie σας.
Πρόσφατα άρθρα
Σκύλοι Εκπαίδευση Σκύλων

Εκπαίδευση για το κυνηγετικό ένστικτο για σκύλους σε 5 βήματα

Πολλές φυλές σκύλων εκτρέφονταν αρχικά για το κυνήγι, αλλά στην καθημερινή μας ζωή σήμερα, το έμφυτο κυνηγετικό ένστικτο μπορεί γρήγορα να γίνει πρόβλημα. Πότε θεωρείται αναγκαίο να παρέμβουμε και πώς λειτουργεί η σωστή εκπαίδευση σκύλων για το κυνηγετικό ένστικτο;
Σκύλοι Φυλές Σκύλων

Σίμπα Ίνου

Με μια πρώτη ματιά, το χνουδωτό τρίχωμα και το διαχειρίσιμο μέγεθος κάνουν το Σίμπα Ίνου έναν όμορφο σύντροφο για πολλούς λάτρεις σκύλων. Ωστόσο, η συμβίωση με το ιαπωνικό Σπιτς απαιτεί μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση σκύλων καθώς και πολλή προθυμία για κοινή άσκηση.
Σκύλοι Φυλές Σκύλων

Μπρόχολμ

Το Μπρόχολμ, αυτός ο παλιός δανέζικος σκύλος τύπου μαστίφ, θεωρούνταν σχεδόν εξαφανισμένο πριν οι ενθουσιώδεις οπαδοί του τον πάρουν υπό την προστασία τους από το 1975 και τον αναπαράγουν ξανά με αυστηρά κριτήρια. Αυτό ήταν μια μεγάλη τύχη για τον κόσμο των σκύλων, καθώς αυτός ο τετράποδος φίλος με την αυτοπεποίθηση και συνάμα την καλοκάγαθη φύση του δείχνει μεγαλείο από πολλές απόψεις.